Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Η Νάζλι λέει το «ναι» στον Αλί!
Media

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Η Νάζλι λέει το «ναι» στον Αλί!

Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος: Στο πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της, ο Αλί κάνει πρόταση γάμου στη Νάζλι κι εκείνη αμέσως την αποδέχεται.

Ο Αλί, όμως, έχει έναν ακόμα λόγο να νιώθει ευτυχισμένος: χειρουργεί με επιτυχία τον πατέρα του Μουχσίν και η επιτροπή εγκρίνει την άδεια, ώστε να θεωρείται επισήμως πια ειδικός χειρουργός...

Η Γκιουλίν γυρνά στους διαδρόμους και καλεί γιατρούς και νοσηλευ­τές στο πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Νάζλι. Το βράδυ, Αλί και Νάζλι πηγαίνουν στο... άδειο και ήρεμο σπίτι και η κοπέλα απογοητευμένη, αφού όλοι ξέχασαν να της ευχηθούν, λέει στον Αλί πως θα ετοιμάσει κάτι πρόχειρο για να φάνε. Εκεί­νος την αιφνιδιάζει όμως, όταν ξαφνικά γονατίζει μπροστά της και της ζητά να παντρευτούν! Τότε εμφανίζονται όλοι οι φίλοι και συνεργάτες τους για να τους ευχηθούν για τον γάμο τους και φυσικά για τα γενέθλιά της.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ακόμα και η Βουσλάτ...

Τα ξαναβρίσκουν

Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι ρομαντική στο πάρτι, όμως ο Φερ­μάν και ο Τανζού ανταλλάσσουν βλέμματα που... σκοτώνουν. Η Μπελίζ, όμως, έχει κάνει την επιλο­γή της. Κάποια στιγμή που βλέπει τον Φερμάν μόνο του στον κήπο, τον πλησιάζει και του ομολογεί ότι μόνο εκείνον αγαπάει και απλά ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει και... χρησιμοποίησε τη βοήθεια του Τανζού. Εκείνος είναι πολύ χαρούμενος για να της βάλει τις φωνές, οπότε απλά την αγκαλιάζει και της δίνει ένα παθιασμένο φιλί! Όχι ότι κι εκείνη δεν το απολαμ­βάνει, αλλά του λέει αινιγματικά: «Δεν τα βρήκαμε ακόμη»...

Το πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμα, όταν ο Φερμάν πλησιάζει το ερω­τευμένο ζευγάρι και ανακοινώνει στον Αλί ότι ενημερώθηκε πως η επιτροπή ειδίκευσης θα εξετάσει πολύ σύντομα την περίπτωσή του! Να ετοιμάζεται, λοιπόν, γιατί τελικά θα περάσει από εξετάσεις. Το νέο αυτό δημιουργεί άγχος στον Αλί. Η επόμενη μέρα τον βρίσκει, λοιπόν, αγχωμένο για τις εξετάσεις που τον περιμένουν, αλλά και για το ότι πρέ­πει να αγοράσει άμεσα δαχτυλίδι για τη Νάζλι! Από τη μεριά της και η Νάζλι είναι αγχωμένη, γιατί πια με καθαρό μυαλό σκέφτεται αν και κατά πόσο θα μπορεί να επιτύχει ένας γόμος με έναν άνθρωπο σαν τον Αλί, με το θέμα αυτισμού που έχει... Οι φίλες της προσπαθούν να την ηρεμήσουν...

Η επιτροπή

Η Βουσλάτ αναζητά παντού τον Μουχσίν και τελικά τον βρίσκει κλεισμένο σε μια αποθήκη να κα­ταβροχθίζει σοκολάτες! «Ήρθε ο πατέρας μου!» της λέει αυτός και της εξηγεί ότι ο πατέρας του, ο οποίος δεν ήθελε να τον δει μπρο­στά του, δεν τον είχε αποδεχτεί ως γιο του, έχει τώρα όγκο στον εγκέφαλο και κατά ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας βρίσκεται στο νοσοκομείο τους...

Ο Ντορούκ και η Ατσί βοηθούν τον Αλί να επιλέξει δαχτυλίδι για τη Νάζλι. Την ίδια ώρα, φτάνει αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο το Συμβούλιο, που θα εξετάσει την υπόθεση της ειδικότητας του Αλί.

Ο Μουχσίν είναι ο πρώτος που αντιλαμβάνεται πως ο νεαρός γιατρός λείπει από το πόσο του, ενώ παράλληλα ο πατέρας του θέλει να το σκάσει από το νοσο­κομείο! Ο Μουχσίν τον βλέπει και προσπαθεί να τον σταματήσει, όμως εκείνος για μια ακόμα φορά του μιλά υποτιμητικά.

Πανηγυρικά... χειρουργός!

Ο Αλί επιστρέφει τρέχοντος στο νοσοκομείο από το κοσμηματοπωλείο και μπαίνει αμέ­σως στην αίθουσα όπου βρίσκεται η επιτροπή. Υποβάλλεται σε μια σειρά ερωτήσεων ιατρικού περιεχομένου και απαντά άψογα σε όλες. Μέχρι τη στιγμή που κάποια από αυτές θυμίζει την περίπτωση του Αντίλ.

Τότε ξεσπά με οργή και, ούτε λίγο ούτε πολύ, τους λέει ότι... είναι κακοί και θέλουν να ξύσουν παλιές πληγές του. Και το χειρότερο; Γυρίζει την πλάτη του και... φεύγει! Φερμάν και Μπελίζ είναι πια σίγουροι ότι η εισήγηση της επιτροπής θα είναι αρνητική... Παρ' όλα αυτά, τους ζητούν να δώσουν στον Αλί μια δεύτερη ευκαιρία, αφού τον δουν επί το έργον, δηλαδή στο χειρουργείο.

Η Βουσλάτ ζητά από τον Αλί να χειρουργήσει τον πατέρα του Μουχσίν! Η επέμβαση πετυχαίνει και ο νεαρός γιατρός δέχεται τα συγχαρητήρια ακόμα και από τα μέλη της επιτροπής! Έτσι, παίρνει επιτέλους τον τίτλο του ειδικού χειρουργού!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved