Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το πιο απολαυστικό backstage video που έχουμε δει ποτέ!
Media

Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το πιο απολαυστικό backstage video που έχουμε δει ποτέ!

Άγριες μέλισσες: Τα γυρίσματα των Άγριων μελισσών συνεχίζονται και οι συντελεστές βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα.

Μέχρις ότου όμως γίνει η πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Αυτό έκανε σήμερα (31/8) και ο Κώστας Σαββιδάκης, ο οποίος πόσταρε στο Instagram το πιο απολαυστικό backstage βίντεο που έχουμε δει από την αρχή της σειράς μέχρι και σήμερα.

Πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ο ίδιος, ο μικρός Σέργιος και η Δρόσω.

«Όταν ο νεαρός Σέργιος ( Σπύρος ) προσπαθεί να μάθει στον παπά τους νέους χορούς, τους μοντέρνους... Η Δρόσο και ο Παναγιώτης αγανακτούν με τον γέροντα... Υπομονή...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο Κώστας Σαββιδάκης.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως πρώτο το gossip-tv.gr σας είχε ενημερώσει ότι η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Σεπτέμβριου.

Τώρα αυτό που μένει να μάθουμε είναι αν η πρεμιέρα θα γίνει με διπλό επεισόδιο ή αν θα παρακολουθήσουμε και κάποια πλάνα από τον δεύτερο κύκλο έτσι ώστε το τηλεοπτικό κοινό να φέρει στη μνήμη του πώς είχαν εξελιχθεί οι ιστορίες των ηρώων μας.

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την σειρά, όλοι οι πρωταγωνιστές ακούν παγωμένοι τα όσα μεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Βλέμματα γεμάτα απορία και φόβο για το άγνωστο κυριαρχούν στην οθόνη. Ο τρόμος έχει σκεπάσει το Διαφάνι κι όλοι θα αναγκαστούν να περιοριστούν.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved