The Bachelor: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τον Αλέξη Παππά - Τα πρώτα του λόγια
Media

The Bachelor: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τον Αλέξη Παππά - Τα πρώτα του λόγια

The Bachelor: Το ριάλιτι αγάπης του ALPHA επιστρέφει και πρωταγωνιστής αυτή τη σεζόν θα είναι ο Αλέξης Παππάς.

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/8), ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον Αλέξη Παππά και το Bachelor 2 που έρχεται στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Alpha για τον Αλέξη Παππά αναφέρει:

«Γοητευτικός, απρόβλεπτος, αλλά και έτοιμος να ζήσει την περιπέτεια του έρωτα, o Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Bachelor. Θέλει να γνωρίσει την μία και μοναδική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του και θα του αλλάξει τη ζωή!

Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα επιστρέφει στο The Bachelor. Δυναμικές γυναίκες διεκδικούν το δικαίωμα στην αγάπη. Ο πρίγκηπας του παραμυθιού αποκαλύπτεται. Και η μαγεία της στιγμής αποτυπώνεται μέσα από ρομαντικά τετ-α-τετ, από ονειρικά ραντεβού, από πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία.

Τhe Bachelor. Γιατί η αγάπη είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο!».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στην πρώτη σεζόν, ο Bachelor ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος επέλεξε την Νικολέτα Τσομπανίδου. Οι δυο τους διατήρησαν για λίγο καιρό τη σχέση τους όμως μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ όπως και οι δύο έχουν δηλώσει σε συνέντευξεις τους, δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved