Top Chef: Αστέριος Κουστούδης: Η τρέλα της νιότης και το περιστατικό με τη διάρρηξη που τον σημάδεψε
Media

Top Chef: Αστέριος Κουστούδης: Η τρέλα της νιότης και το περιστατικό με τη διάρρηξη που τον σημάδεψε

Top Chef: Ο Αστέριος Κουστούδης είναι ένας εκ των τριών σεφ που θα αναλάβουν ενεργό δράση στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ.

Το Top Chef κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή και ένας από τους πρωταγωνιστές θα είναι σίγουρα ο Αστέριος Κουστούδης, ένας εκ των τριών πρωταγωνιστών.

Ο κορυφαίος σεφ είναι ο Executive Chef της μεγάλης Βρετανίας και του King George. Ήταν τέτοια η αγάπη του για τη γαστρονομία που άφησε τις σπουδές του στη Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης και ακολούθησε το όνειρό του.

Η αφοσίωσή του στην τέχνη της μαγειρικής κάποιες φορές τον έφερε αντιμέτωπο με οικογενειακά ζητήματα. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα στο τρέιλερ που παίζεται στην τηλεόραση και ο ίδιος αυτοσυστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό, ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν η σύζυγός του τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του είπε ότι είχαν διαρρήξει το σπίτι του. Και εκείνος, αντί να τρέξει αμέσως στο σπίτι έστειλε τον sous chef του για να δει τι γινόταν μιας και ο ίδιος έπρεπε να ετοιμάσει το δείπνο του ρεβεγιόν για τους πελάτες του.

Πάντως, ο Αστέριος Κουστούδης δηλώνει χαρούμενος που έχει κάνει την οικογένειά του υπερήφανη. Έχει δύο κόρες και όπως λέει στο τρέιλερ όνειρο του είναι να μαγειρέψει στους γάμους τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον ίδιο να μιλάει για τη ζωή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved