Πεθαίνω για σένα: Μάθετε τα πάντα για τη σειρά με πρωταγωνιστές Τσιμιτσέλη-Γερονικολού!
Media

Πεθαίνω για σένα: Μάθετε τα πάντα για τη σειρά με πρωταγωνιστές Τσιμιτσέλη-Γερονικολού!

Πεθαίνω για σένα: Το τραγικό λάθος και δύο άνθρωποι που γίνονται ένα.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και στη μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα, Θα πρωταγωνιστήσουν ρομαντική κομεντί, γεμάτη σασπένς, με προσωρινό τίτλο «Πεθαίνω για σένα», που θα προβληθεί από την ΕΡΤ 1.

Η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, επενδύει στην ελληνική μυθο­πλασία, με την ανταπόκριση του κοινού να είναι θετική.

Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενη­μερώσει στο ίδιο μοτίβο σκοπεύει να κινηθεί και τη νέα σεζόν εντάσσοντας στο πρόγραμ­μα της ΕΡΤ1 ακόμη περισσότερες προτάσεις. Μία από αυτές είναι η ρομαντική κομεντί, γε­μάτη σασπένς, με προσωρινό τίτλο «Πεθαίνω για σένα».

Το σενάριο υπογράψει η Κωνστα­ντίνα Γιαχαλή, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Ρασιδάκης. ενώ για πρωταγωνιστι­κό ζευγάρι έχουν επιλεγεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Οι δύο ηθοποι­οί που τα τελευταία χρόνια είναι μαζί και στη ζωή ενώ έχουν συνεργαστεί ξανά στο θέατρο («Σμύρνη μου αγαπημένη») και στον κινηματογράφο («The Bachelor», «Για πά­ντα»), αποδεικνύοντας περίτρανα ότι έχουν χημεία. Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη δειλά δειλά ώστε, από τον Οκτώβριο, να ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα και από τη νέα χρονιά να βγει στον «αέρα». Επιθυμία των συντελεστών είναι η εν λόγω δουλειά να προβάλλεται μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Η ιστορία

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκεται μία νεαρή και όμορφη γυναίκα, η οποία εί­ναι αρκετά υπερβολική σε ό,τι αφορά θέ­ματα υγείας. Υποχόνδρια και φοβισμέ­νη. Κάποια στιγμή, λοιπόν, επισκέπτεται ένα ιατρικό κέντρο για να κάνει εξετά­σεις.

Μόνο που εκεί ο άντρας που την υποδέχεται κάνει ένα μεγάλο και τραγι­κό λάθος. Ανακοινώνει λάθος τα αποτε­λέσματα των εξετάσεων, με συνέπεια να αλλάξουν πολλά πράγματα σε ό,τι αφο­ρά την καθημερινότητά της. Από εκεί­νη τη στιγμή, οι δυο τους γίνονται ένα, ζώντας μία απίστευτη περιπέτεια, γεμά­τη σασπένς και ανατροπές, δοσμένα όλα με έναν τρυφερό τρόπο. Μάλιστα, όπως είναι φυσικό, οι δυο τους δεν αργούν να έρθουν πιο κοντά και να ζήσουν έναν με­γάλο έρωτα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved