Μάρα Ζαχαρέα: Επιστρέφει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετά τις διακοπές της
Media

Μάρα Ζαχαρέα: Επιστρέφει απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετά τις διακοπές της

Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star στις 19:50, σήμερα Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου. 

Η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη διεθνούς εμβέλειας Μίκη Θεοδωράκη και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star θα παρουσιαστεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στον άνθρωπο, που με τη μουσική του ένωσε όλους τους Έλληνες και «χρωμάτισε» τις πιο σημαντικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας.

Να θυμίσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στου Φιλοπάππου, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τα τελευταία χρόνια ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα αλλά παρ' όλα αυτά και με δύναμη ψυχής, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να παρευρίσκεται σε τιμητικές εκδηλώσεις.
Όμως, τους τελευταίους μήνες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και παρά τη μεγάλη φροντίδα που δεχόταν από τους οικείους του μέρα με τη μέρα έχανε τις δυνάμεις του. Μέχρι που σήμερα, ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αιωνιότητα με τραγούδια και μουσικές που θα συντροφεύουν γενιές και γενιές στο μέλλον...

Ειδήσεις στο Star, η ενημέρωση γίνεται εμπειρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved