Μενεγάκη: Αυτός είναι ο μάγειρας που θα βλέπουμε στην εκπομπή της! Διάσημος για τα πιάτα του
Media

Μενεγάκη: Αυτός είναι ο μάγειρας που θα βλέπουμε στην εκπομπή της! Διάσημος για τα πιάτα του

Πρεμιέρα κάνει το μεσημέρι της Τετάρτης (8-09) η Ελένη Mενεγάκη στο Mega.

Την περασμένη Παρασκευή μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού έγινε γνωστή επίσημα και η ομάδα της, ανάμεσα στους οποίους είδαμε και το όνομα του Νικόλα Σακελλαρίου.

Το μυστήριο λοιπόν για το ποιος θα μαγειρεύει στην Ελένη και ην παρέα της λύθηκε! «Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι», αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο.

Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που Ελένη και Νικόλας θα συναντηθούν πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Τον Ιανουάριου του 2019 οι δυο τους είχαν μαγειρέψει παρέα στην εκπομπή της Ελένης στον Alpha.

O Nικόλας είχε ξετρελαθεί με την παρουσιάστρια κι εκείνη με τα πιάτα του. «Δεν μπορώ ρε Ελένη! Όταν με κοιτάζεις έτσι κάθε φορά! Είσαι η μόνη γυναίκα -το έλεγα και στη γυναίκα μου το πρωί- που ψαρώνω όταν με κοιτάει έτσι. Είσαι η Ελένη Μενεγάκη!», της είχε πει ο σεφ τότε.

«Δεν τον αποχαιρετώ! Θα ρίξω διαφημίσεις και θέλω να έρθεις την επόμενη εβδομάδα με μια δική σου πρόταση. Ο Νικόλας δεν θα φύγει αν δεν τελειώσει το φαί του, εμείς μπορεί να φύγουμε όλοι, αν δεν τελειώσει το φαί του να το φάμε, δεν φεύγει! Βλέπω ότι τα κορίτσια που μας παρακολούθησαν σήμερα, πολύ τους αρέσεις Νικόλα μου. Μη μας χαλάσεις την άλλη εβδομάδα τη συνταγή, γιατί θα στεναχωρηθώ πολύ… Αυτή ήταν αριστούργημα!», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο να απαντά: «Τι να χαλάσω; Τώρα που τα βρήκαμε να τα χαλάσουμε».

Ποιος είναι ο Νικόλας Σακελλαρίου

Ο Νικόλας Σακελλαρίου έχει γεννηθεί στις Σέρρες και από πολύ μικρός είχε καταλάβει τι ακριβώς ήθελα να κάνει στη ζωή του, η μαγειρική ήταν από τότε η μεγάλη του αγάπη. Σπούδασε Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους σεφ ενώ έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα στο χώρο του.

Είναι λάτρης της μεσογειακής διατροφής ενώ αγαπά και την Ιταλική κουζίνα.

Και φυσικά έχει και τηλεοπτική εμπειρία αφού στο παρελθόν τον έχουμε δει να μαγειρεύει στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Καλομελέτα κι Έρχεται, σε πρωινό με τη Βίκυ Καγιά, τη Δέσποινα Καμπούρη και η Δούκισσα Νομικού ενώ έχει επίσης παρουσιάσει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στην ΕΡΤ 2 με τίτλο Ποπ

Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος και πατέρας μια κόρης.

Δες φωτογραφίες

Δες και μερικές από τις δημιουργίες του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved