Άγριες Μέλισσες:Το viral βίντεο της Λενιώς–Χορεύει το «I love you baby» με τον Λάμπρο - Θα τρελαθείς
Media

Άγριες Μέλισσες:Το viral βίντεο της Λενιώς–Χορεύει το «I love you baby» με τον Λάμπρο - Θα τρελαθείς

Άγριες Μέλισσες: Τα πιο ωραίο και φυσικά –viral  σε μόλις λίγα λεπτά - βίντεο λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν!

Λενιώ και Λάμπρος όπως δεν τους έχεις ξαναδεί!

Χορεύουν μαζί και πολύ ερωτικά το «I love you baby» και γίνεται πανικός!

Το βίντεο ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Μαρία Κίτσου με τη λεζάντα: «Άγριες Μέλισσες!
Coming soon ..
@agriesmelisses.ant1tv @ant1tv#Tiktok#backstage#ant1». Και κάπως έτσι περνά στα backstage το ζευγάρι που έχουμε λατρέψει.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CTW8KkqqFCd

Όσο για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους;

Τα spoilers είναι πολλά…

Στο φινάλε του β' κύκλου της σειράς «Άγριες μέλισσες» είχαμε αφήσει την Ελένη και τον Λάμπρο στο καινούριο της χωράφι, να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουν όνειρα για μια καλύτερη ζωή από εδώ κι εμπρός.

Οι μήνες περνούν, και η δικτατορία, που απλώνει το σκοτεινό της πέπλο επάνω στη χώρα, φέρνει μαυρίλα και στο Διαφάνι. Το νέο καθεστώς πιάνει όλα τα κύρια πόστα στην Ελλάδα και φροντίζει να απομακρύνει όλους όσοι εναντιώνονται στη νέα τάξη πραγμάτων. Αστυνομία, διοίκηση και φυσικά οι δάσκαλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις και ποινές.

Πολύ σύντομα λοιπόν ο Λάμπρος αναγκάζεται όχι μόνο να αφήσει το σχολείο και το Διαφάνι, αλλά και να βρεθεί εξόριστος, μακριά από τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μετά τον χωρισμό του από την Ελένη όταν εκείνη βρισκόταν για 6 χρόνια στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου, τώρα το ζευγάρι χωρίζει ξανά, εξαιτίας της δικτατορίας.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο νέος διοικητής της αστυνομίας και ευνοούμενος του καθεστώτος, φτάνει στο χωριό για να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του αδελφού του από τον Μιλτιάδη Σεβαστό. Ο Λάμπρος είναι φυσικά ο πρώτος του στόχος. Ο δάσκαλος και άλλοι συγχωριανοί του στέλνονται στην εξορία και εκεί θα βιώσουν σκληρές στιγμές και βασανιστήρια. Παράλληλα, στο Διαφάνι η Ελένη βρίσκεται σε απόγνωση, γιατί εκτός από τον άντρα της, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τον Μεγαρίτη, που μαζί με τον Μελέτη αποτελούν τον νόμο και την τάξη και την έχουν βάλει στο μάτι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους...

Την απουσία του Λάμπρου θα εκμεταλλευτεί ο Ζάχος, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης, που θα κάνει την εμφάνισή του στο χωριό με... άγριες διαθέσεις. Ο εν λόγω άντρας ήταν κάποτε τρελά ερωτευμένος μαζί της και συνεχίζει να την έχει στην καρδιά του. Γι' αυτό θα θελήσει να της συμπαρασταθεί και αυτό μοιραία θα τους φέρει πιο κοντά... Η Ελένη αρχικά είναι αποστασιοποιημένη απέναντί του, σύντομα όμως θα θυμηθεί αυτά που είχε νιώσει για τον Ζάχο... Δεν θα της είναι εύκολο πάντως να απαρνηθεί τη μία και μοναδική της αγάπη, τον δάσκαλο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved