Alpha: Το τρέιλερ του Happy Day είναι ό,τι πιο cool έχεις δει!
Media

Alpha: Το τρέιλερ του Happy Day είναι ό,τι πιο cool έχεις δει!

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, το Happy Day μας αποχαιρέτισε με νεροπίστολα και βουτιές σε μία πλαστική πισίνα, δίνοντας το σήμα για την έναρξη του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι τελείωσε, ο Σεπτέμβρης μπήκε και η παρέα του Happy Day αφήνει το καλοκαιρινό σκηνικό και επιστρέφει ανανεωμένη και δροσερή για να γεμίσει και πάλι τα πρωινά μας με χαμόγελα και θετική διάθεση.

Το εντυπωσιακό τρέιλερ, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου, έχει εικόνες που συνθέτουν ένα καλοκαιρινό άλμπουμ που λειτουργεί αισθητικά σαν μια αναφορά στο αιώνιο καλοκαίρι που όλοι έχουμε μέσα μας. Η πιο δεμένη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης που για 9 χρόνια λέει την πρώτη καλημέρα, διασκεδάζει και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς βαδίζουν προς τους προβολείς. Το πλατό του Happy Day τους περιμένει!

Η πιο happy παρέα επιστρέφει στον Alpha, πιο cool από ποτέ!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου θα σας καλημερίζει στις 07:45 και θα δίνει το έναυσμα για μία χαρούμενη ημέρα: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved