Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας διψά για εκδίκηση! Η πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη από το Διαφάνι!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας διψά για εκδίκηση! Η πρώτη φωτογραφία του Αιμίλιου Χειλάκη από το Διαφάνι!

Άγριες Μέλισσες: Ακύλα Μεγαρίτη ακούγαμε και Ακύλα Μεγαρίτη δεν βλέπαμε! 

Είναι ο φοβερός και... τρομερός νέος χαρακτήρας της σειράς που θα δούμε να... ξεδιπλώνει το μίσος του στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, διψώντας για εκδίκηση! Θέλει να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού του και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρει.

Ο κατά κόσμον Αιμίλιος Χειλάκης μπαίνει στον νέο κύκλο που κάνει πρεμιέρα σύντομα και φυσικά είναι πολλοί εκείνοι που θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Ποιος είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων.

Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το νέο καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved