Αναστασοπούλου: «Ο Δημήτρης κι εγώ είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πολλές φορές διαφωνούμε»
Media

Αναστασοπούλου: «Ο Δημήτρης κι εγώ είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πολλές φορές διαφωνούμε»

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ μιλάει για τη συνεργασία αυτή αλλά και για τα επαγγελματικά της όνειρα που όπως παραδέχεται, πραγματοποιήθηκαν. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε για πέμπτη χρονιά μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου. Στον ΣΚΑΪ είμαι από 20 ετών και τώρα είμαι 34. Το λέω και δεν το πιστεύω».

Μάλλον είσαι η πρώτη γυναίκα στην ενημέρωση που έδωσε μια πιο χαλαρή νότα στην πρωινή ζώνη. Ήταν εσκεμμένο;

Όταν κάνεις ενημέρωση, μπαίνεις σε ένα πιο αυστηρό «καλούπι». Είναι δύσκολο να λες ειδήσεις με χαλαρό τρόπο, ειδικά όταν αυτές δεν είναι ευχάριστες. Η αλήθεια είναι πως στη διάθεση παίζει ρόλο και ο συνεργάτης σου, η χημεία που έχεις μαζί του. Με τον Δημήτρη από την πρώτη στιγμή βρήκαμε τον τρόπο να λέμε κάτι πιο χαλαρό, όταν υπάρχει περιθώριο. Από την πρώτη στιγμή που έκανα αυτή τη δουλειά, είχα στο μυαλό μου ότι το πρωί μπαίνω στο σπίτι όλων αυτών των ανθρώπων που μου κάνουν την τιμή να με παρακολουθούν και νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μου να τους κάνω να αισθανθούν καλά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, δεν προσπάθησα κάτι.

Ο συμπαρουσιαστής σου προσπάθησε ποτέ να σε βάλει σε καλούπι;

Από την πρώτη στιγμή είμαι ο εαυτός μου. Ο Δημήτρης κι εγώ είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι και πολλές φορές διαφωνούμε. Αυτό είναι που κάνει και την εκπομπή ενδιαφέρουσα. Φαντάσου να συμφωνούσαμε σε όλα, δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον.

Περίμενες αυτή την επαγγελματική εξέλιξη;

Δεν ξέρω αν την περίμενα, αλλά την ονειρευόμουν. Ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να διαχειρίζομαι θέματα επικαιρότητας και μάλιστα στην πρώτη γραμμή. Οπότε αυτό που ζω τώρα και η δουλειά που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα πάρα πολύ.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved