Top Chef: Πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής! Τα πρώτα πλάνα και οι τρεις κριτές!
Media

Top Chef: Πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής! Τα πρώτα πλάνα και οι τρεις κριτές!

Top Chef: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (5/9) το νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ.

Μετά από δέκα χρόνια το ριάλιτι μαγειρικής που γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 επέστρεψε, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα είναι το βασικό «όπλο» του καναλιού του Φαλήρου στη μάχη του prime time (βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης) μαζί φυσικά με το νέο κύκλο του «Big Brother».

Το «Top Chef» μας ξεναγεί στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

15 επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους!

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Στην κουζίνα του Top Chef τα λάθη δεν συγχωρούνται! Ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν, διεκδικώντας τον τίτλο του Top Chef; Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια των κριτών.

Η επικράτηση του καλύτερου είναι μονόδρομος σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις!

Δες τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved