Μαρίνα Χρονά: Την γνωρίσαμε στο Hell's kitchen του Μποτρίνι και τώρα την είδαμε στο Top Chef
Media

Μαρίνα Χρονά: Την γνωρίσαμε στο Hell's kitchen του Μποτρίνι και τώρα την είδαμε στο Top Chef

Η Μαρίνα Χρονά είναι άλλη μία παίκτρια του Top Chef που δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ριάλιτι μαγειρικής.

Την συγκεκριμένη κοπέλα την είχαμε γνωρίσει μέσα από το Hell's kitchen του Έκτορα Μποτρίνι και την είδαμε επίσης και στο πρώτο επεισόδιο του Top Chef.
«Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου στημένο. Δεν ήρθε ποτέ κανείς να μας πει τι θα κάνουμε. Και το δάχτυλο μου το έκοψα και έκανα εγχείρηση. Ήταν 100% αληθινό. Γιατί πολλοί μου λένε ότι ήταν στημένο. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω γιατί δεν πήγε τόσο καλά σε τηλεθέαση. Ίσως δεν προωθήθηκε όσο έπρεπε. Έγινε λίγο βιαστικά όλο. Εάν έπαιρνε τον διπλάσιο χρόνο θα ήταν καλύτερα. Όταν είδα τα επεισόδια, μου φάνηκαν βιαστικά. Σε αντίθεση με το MasterChef που απ’ ό,τι είδα ήταν πιο καλοστημένη παραγωγή. Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που με αναγνωρίζουν στον δρόμο και μου μιλούν», είχε δηλώσει η ίδια τότε στο περιοδικό Down Town.

«Έρχεται στο Top Chef για να ρίξει τους αντιπάλους της από την πίστα!Είναι ανταγωνιστική και της αρέσει να κερδίζει. Βλέπει το Top Chef σαν μία νέα πρόκληση που πρέπει να κατακτήσει. Η μαγειρική ήταν ανέκαθεν αυτό που αγαπούσε. Ξεκίνησε να μαγειρεύει όταν ήταν 10 χρονών και δεν σταμάτησε ποτέ. Αναζητά διαρκώς νέες προκλήσεις και εμπειρίες, γι’ αυτό και η διαδρομή της την οδήγησε σε πολλούς προορισμούς, από την Αθήνα μέχρι το Παρίσι και την Κοπεγχάγη. Τελικά, ο δρόμος την έβγαλε στην Κρήτη. Έχει αντιμετωπίσει ρατσισμό στην κουζίνα επειδή είναι γυναίκα, αυτό όμως δεν την πτόησε ποτέ στο να προχωρά και να συνεχίσει να εξελίσσεται. Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να κάνει σκι.», διαβάζουμε χαρακτηριστικά στο βιογραφικό της.

Δείτε την στο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved