Mega Καλημέρα: Η λαμπερή πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη - Η συγκίνηση της παρουσιάστριας on air!
Media

Mega Καλημέρα: Η λαμπερή πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη - Η συγκίνηση της παρουσιάστριας on air!

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε πιο λαμπερή από ποτέ με τη νέα της εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα, Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου!

Από σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει, καθημερινά, μια… «MEGA Καλημέρα».

H παρουσιάστρια ανανεωμένη και ντυμένη στα κατακόκκινα είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές της! Δεν έκρυψε λεπτό το άγχος της αλλά και τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στους συνεργάτες της που τους θεωρεί οικογένειά της!

«Είναι μεγάλη μου η χαρά, ο ενθουσιασμός, το τρακ. Το MEGA έχει όραμα για εσάς, εμείς είμαστε απλά μια καλημέρα», είπε μεταξύ άλλων και παρουσίασε την τηλεοπτική της παρέα.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Μία εκπομπή που θα τα έχει όλα… αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

Μαζί της ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η πιο ανατρεπτική και απολαυστική παρέα έκανε πρεμιέρα και σίγουρα ξέρει να μεταδίδει θετική ενέργεια.

Δείτε την λαμπερή πρεμιέρα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved