Πρεμιέρα για το Happy Day: Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air και το... δύσκολο καλοκαίρι
Media

Πρεμιέρα για το Happy Day: Η ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air και το... δύσκολο καλοκαίρι

Πρεμιέρα Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε ανανεωμένη σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου στον Alpha με την πιο happy παρέα!

Η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή που πρωτομπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών πριν 9 τηλεοπτικές σεζόν και έγινε συνήθεια επέστρεψε!

Αυτή τη σεζόν η παρουσιάστρια θα μας καλημερίζει πιο νωρίς, στις 07:45 και θα δίνει το έναυσμα για μία χαρούμενη ημέρα: «Καλημέρα! Ανοίξτε τα παράθυρα, φιάξτε τα καφεδάκια σας, καθίστε αναπαυτικά και όλα τα άλλα τα κάνουμε εμείς»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη έναρξη της εκπομπής της, είπε: "Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές, έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε, θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ. Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμορφό και την Ίο και δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί."!

Και υπογράμμισε: "Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε".

Η Happy παρέα και αυτή τη σεζόν αποτελείται από τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά, μαζί με τους Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη και Λευτέρη Μητσόπουλο.

Ο Δήμος Βερύκιος και φέτος θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 9η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

Γιατί όταν ξεκινάμε την ημέρα με χαμόγελα και φίλους, η μέρα μας γίνεται πιο Happy!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved