Το Πρωινό:Πρεμιέρα για Λιάγκα–Σκορδά! Οι αλλαγές στο πλατό, οι νέοι συνεργάτες και ο χορός της Φαίης
Media

Το Πρωινό:Πρεμιέρα για Λιάγκα–Σκορδά! Οι αλλαγές στο πλατό, οι νέοι συνεργάτες και ο χορός της Φαίης

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (6-09) η εκπομπή Το Πρωινό.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη να δίνει την… «πάσα», η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έκαναν ποδαρικό στο Πρωινό για την νέα τηλεοπτική σεζόν!

«Σκέφτομαι μερικές φορές ποιο εύκολο τι είναι; Να κάνεις ενημέρωση ή να κάνεις ψυχαγωγία; Όταν κάνεις ψυχαγωγία έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις λιγάκι, να μην πιέζεσαι από την καθημερινότητα. Να βρισκόμουν σε ένα στούντιο σαν αυτό του Πρωινού; Και να έπαιρνα τη θέση της Φαίης και του Γιώργου;», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης τον οποίο είδαμε στο νέο video wall στο πλατό του Πρωινού.

Με χαμόγελο και υπέροχη διάθεση μπήκαν στα ανανεωμένο τους πλατό η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε, καλή και δημιουργική σεζόν. Καλώς ορίσατε στο Πρωινό», είπε η Φαίη Σκορδά χορεύοντας.


Οι δυο παρουσιαστές αφού καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό και ευχήθηκαν καλή τηλεοπτική σεζόν σε όλες τις εκπομπές, υποδέχτηκαν τους νέους συνεργάτες τους.

Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 09:50, η Φαίη και ο Γιώργος έχουν δίπλα τους, τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όλοι μαζί θα σχολιάζουν θέματα επικαιρότητας, με αλήθειες και συναίσθημα.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα ανακοίνωσε και τις αλλαγές στο πλατό τους αφού φέτος θα υπάρχει ένα μεγάλο video wall.

Αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς, αυτά υπόσχεται φέτος το τηλεοπτικό δίδυμο.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved