Big Brother: Ο απαρηγόρητος Κώστας, οι νέοι παίκτες και το dead line στη Γιώτα!
Media

Big Brother: Ο απαρηγόρητος Κώστας, οι νέοι παίκτες και το dead line στη Γιώτα!

Big Brother: Μετά το τελευταίο live, πολλά ανατράπηκαν στις ισορροπίες του σπιτιού, μετά και την αποχώρηση της Ελένης Σπανού

Ο Κώστας Στυλιανάκης ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την Ελένη και της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του είναι απαρηγόρητος που έφυγε από το παιχνίδι.

"Θα μου λείψει" παραδέχτηκε ο Κώστας on camera προσπαθώντας να συνηθίσει την απουσία της κοπέλας από την οποία γοητεύτηκε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Από την άλλη, είδαμε τους δύο νέους παίκτες που μπήκαν την Παρασκευή στο παιχνίδι, όχι όμως και στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ο οποίος τους καλωσόρισε όμως τούς ανακοίνωσε ότι για 24 ώρες έπρεπε να διαμείνουν στο μυστικό του δωμάτιο.

Η Σοφία Αλεξανιάν και ο Νικόλας Τσιρλής έσπευσαν να γνωριστούν καλύτερα, ύστερα και από την προτροπή όλο νόημα του Μεγάλου Αδελφού πως πρέπει να κερδίσουν χρόνο γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τέλος, η Γιώτα Μυλωνά η οποία εξέφρασε για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα την πρόθεσή της να φύγει, κλήθηκε από τον Μεγάλο Αδελφό στο δωμάτιο επικοινωνίας για να της ανακοινώσει ότι έχει 24 ώρες για να του δώσει τελεσίδικη απόφαση για το αν μένει ή φεύγει τελικά από το σπίτι. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved