Κεφαλογιάννη: Η άγνωστη πληροφορία για την ημέρα του τοκετού και οι ευχές της Μελέτη on air
Media

Κεφαλογιάννη: Η άγνωστη πληροφορία για την ημέρα του τοκετού και οι ευχές της Μελέτη on air

Μega Καλημέρα: Γονείς έγιναν οι Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας, λίγους μήνες μετά το γάμο τους στις Σπέτσες σε κλειστό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα.

Η βουλευτής της ΝΔ έφερε εχθές το απόγευμα στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι!
Ο Μίνως Μάτσας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς έχει ήδη ένα κοριτσάκι από προηγούμενο γάμο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη καλωσόρισε τα μωρά της στον κόσμο με μια γλυκιά ανάρτηση.
Το πρωί της Τρίτης (7-09) η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, ήταν έξω από το μαιευτήριο με τη δημοσιογράφο να δίνει μια άγνωστη πληροφορία.

Τα δίδυμα μωρά του ζευγαριού γεννήθηκαν ανήμερα των γενεθλίων του μουσικοσυνθέτη, Μίνωα Μάτσα.

Δες στο βίντεο πώς ευχήθηκε στους νέους γονείς η Ελεονώρα Μελέτη

Η δημοφιλής πολιτικός και πρώην υπουργός και ο σημαντικός συνθέτης ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς. Η γαμήλια τελετή είχε πραγματοποιηθεί στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο μαζί, με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Και τώρα ήρθε η στιγμή η ευτυχία τους να ολοκληρωθεί με την άφιξη των δίδυμων παιδιών τους που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved