Τηλεθέαση: Σαρωτική πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη – Mega-λη επιτυχία για την πρωινή ζώνη του Mega
Media

Τηλεθέαση: Σαρωτική πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη – Mega-λη επιτυχία για την πρωινή ζώνη του Mega

Σαρωτική η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα».

Το πρωί της Δευτέρας (6-09) η παρουσιάστρια είπε την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό και αμέσως κέρδισε μια θέση στην καρδιά τους.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, έδειξε να συμβάλλει ήδη με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Την πρωτιά πήρε η Ελεονώρα Μελέτη φτάνοντας σε μισάωρο μέχρι και 17.9% στο νεανικό ενώ στο γενικό έφτασε μέχρι και 13,2%. Με επιτυχία συνέχισε και η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» αφού στην πρεμιέρα της σημείωσε 17,7 σε μισάωρο αφήνοντας πίσω Το Πρωινό αλλά και τη νέα εκπομπή του Open.

Το Mega Καλημέρα είναι μία εκπομπή που τα έχει όλα… αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στην ελληνική και διεθνή showbiz, τεκμηριωμένες απόψεις, καίρια σχόλια και όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο συνδυάζονται με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ένα πλήρως ενημερωμένο μαγκαζίνο.

Από την εκπομπή δεν λείπουν θέματα της καθημερινότητας, προτάσεις μαγειρικής και ενότητες για όλη την οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved