Η Άννα Βίσση στην εκπομπή Mega Καλημέρα – Το πρώτο της φιλί και ο μεγάλος έρωτας με τον Καρβέλα
Media

Η Άννα Βίσση στην εκπομπή Mega Καλημέρα – Το πρώτο της φιλί και ο μεγάλος έρωτας με τον Καρβέλα

Mega Καλημέρα: Μια σπάνια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε η Άννα Βίσση αποκλειστικά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Στη Λάρνακα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπή MEGA Καλημέρα για να συναντήσει την Άννα Βίσση.

Η «απόλυτη» Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε στον Κώστα Τσουρό για τα επαγγελματικά της σχέδια, την κόρη της Σοφία και φυσικά για την γνωριμία και τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

«Τι νιώθεις όταν ακούς τον χαρακτηρισμό ‘απόλυτη’;» την ρώτησε κλείνοντας την κουβέντα ο Κώστας Τσουρός και με την ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζει η Άννα Βίσση απάντησε «Απόλυτη».

Πρώτα φλερτ στην Λάρνακα

Στην Λάρνακα πέρασε τα παιδικά της χρόνια η Ελληνίδα τραγουδίστρια και με αφορμή την συνέντευξη θυμήθηκε τα ξύλα που την φόβιζαν στον Μόλο της πόλης αλλά και τα πρώτα φλερτ που είχε εκεί.

«Όταν ήμουν μικρή φοβόμουν αυτές τις χαραμάδες ανάμεσα στα ξύλα, μην πέσω στο νερό» εξομολογήθηκε η ίδια και εξήγησε ότι όλες οι συναντήσεις στην εφηβική της ηλικία γινόντουσαν σε εκείνο το σημείο.

Η Άννα Βίσση θυμήθηκε ακόμα το πρώτο της φιλί «με τον Αντώνη, τον γιο της οδοντιάτρου, η οποία μόλις το έμαθε με έδωσε στη μαμά μου. Ο Αντώνης είχε μακριά μαλλιά, ήταν από τους τύπου μου εμένα μου αρέσουν».

«Εδώ πήγα σχολείο μέχρι την Τετάρτη Γυμνασίου, τα δύο τελευταία μου χρόνια πήγα στο 6ο Κυψέλης» ανέφερε η ίδια.

Πρώτη συνάντηση με τον Νίκο Καρβέλα
«Ο πρώτος μου σταθμός ήταν ο Κουγιουμτζής και ο Γιάννης Σπάνος με τον οποίο δεν συνεργάστηκα τελικά. Ήταν να πω την «Αριστοτέλους» αλλά το είπε υπέροχα η Χαρούλα. Το έκανα πρόβα αλλά μου είπαν από την εταιρεία δεν είναι ακόμα η σειρά σου» αποκάλυψε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση και δεν τελείωσε ευτυχώς ποτέ».

Η Άννα Βίσση θυμάται ότι ενθουσιάστηκε όταν είδε για πρώτη φορά τον Καρβέλα και εκείνος την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή. «Από τότε για μένα είναι το 99,99 % μου» δήλωσε, ενώ στην ερώτηση αν θα έκανε ποτέ δίσκο χωρίς να έχει τραγούδια του Καρβέλα απάντησε: «Γιατί;»

Το πρώτο τραγούδι που έγραψε για τη φωνή της αποκάλυψε η ίδια και ήταν το «Κρύβαμε την αγάπη μας» με στίχους προφητικούς καθώς στην πορεία αναγκάστηκαν για λίγο να κρύψουν την αγάπη τους.
«Εγώ ήμουν σε μια άλλη σχέση αλλά δεν ήμουν ερωτευμένη και εκείνος ήταν σε μια σχέση που τελείωνε. Ήταν για ένα διάστημα παράνομο το φλερτ μας αλλά αυτός ο σίφουνας δεν κρυβόταν» παραδέχτηκε η ίδια.

Σχέση ζωής

Όσον αφορά το γάμο τους η πρόταση μέσα από το τζάμι του διπλανού αυτοκινήτου και αμέσως είπε το ναι. «Ήμασταν μωρά τότε και θέλαμε να παντρευτούμε, δεν το κάναμε επειδή ήμουν έγκυο. Τώρα έχουμε άλλα απόψεις για το γάμο αλλά τις έχουμε επειδή είμαστε 60 και» σχολίασε.

Η Άννα Βίσση ρωτήθηκε ακόμα μια φορά και για τις καλές σχέσεις που διατήρησε με τον Καρβέλα μετά τον χωρισμό τους.

«Έτσι πρέπει να είναι. Οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί πρέπει να τιμούν αυτή τη σχέση για πάντα. Να αφήνουν πίσω τους εγωισμούς. Για αυτό άλλωστε χωρίζουν για να μπορούν να τα αφήσουν αυτά πίσω. Ξέρω ακούγεται ότι το λέω άνετα αλλά το ζήσαμε με όλο τον πόνο που έχει ένας χωρισμός. Εύκολα είπαμε ότι χωρίζουμε, δύσκολα το καταφέραμε. Αφού όμως μείναμε φίλοι το θυμάμαι όλα αυτό πολύ όμορφα.
«Δεν μαλώνουμε πια με τη Σοφία»

«Το κεφάλαιο Σοφία στη ζωή σου;» ρώτησε ο Κώστας Τσουρός και η Άννα Βίσση απάντησε: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Όταν πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει.

Η Άννα Βίσση θυμήθηκε και το φόβο που ένιωθε όταν έφτανε η ώρα να γεννήσει τη Σοφία. Είχε τόσο πολύ άγχος που ο Καρβέλας της έγραψε τραγούδι για αυτό. «Έλεγα του Νίκου ότι φοβόμουν πάρα πολύ και εκείνος πήρε την κιθάρα και έγραψε πάνω στο κρεβάτι ένα τραγούδι. Το ψάχνουμε στις κασέτες αλλά δεν το έχουμε βρει. Έλεγε θυμάμαι αύριο θα γεννηθεί ένα little you and me».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μετά τις συναυλίες στην Κύπρο θα έρθει στην Αθήνα για μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στην οποία θα βρίσκεται μαζί της ο μικρό Στέλιος Κερασίδης. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Μόντε Κάρλο για μια ιστορία συναυλία στη σκηνή που έχουν ανέβει όλοι οι θρύλοι της μουσικής.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved