Top Chef: Οι δύσκολες δοκιμασίες, η ανατροπή και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Media

Top Chef: Οι δύσκολες δοκιμασίες, η ανατροπή και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 Top Chef: Απόψε, οι δοκιμασίες  που χρειάστηκε να περάσουν οι παίκτες, ήταν πραγματικά πολύ απαιτητικές. 

Η χθεσινή δοκιμασία ανέδειξε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, γι’ αυτή την εβδομάδα, τη Μαρίνα ενώ πρώτος είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση ο Χρήστος.

Το αποψινό επεισόδιο του Top Chef είχε άρωμα ελληνικό. Οι τρεις ομάδες μπήκαν για μία ακόμη φορά στην κουζίνα για να αναμετρηθούν σε μία διαδικασία που έκανε πολλούς να… πεινάσουν.

Στον πάγκο τους βρέθηκαν αγαπημένοι μεζέδες που συναντάμε σε μία ταβέρνα και οι σεφ έπρεπε να εμπνευστούν από τα πιάτα αυτά και να τα αναδείξουν ως γαστρονομικές προτάσεις με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Δείτε το βίντεο με τους διαγωνιζόμενους να μαγειρεύουν:

Το έργο των κριτών, Γιώργου Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριου Κουστούδη, ήταν δύσκολο και η ομάδα που δεν θα τα κατάφερνε θα ερχόταν στη συνέχεια αντιμέτωπη με μία πολύ απαιτητική ατομική δοκιμασία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους κριτές να δοκιμάζουν:

Στη συγκεκριμένη δοκιμασία h κόκκινη ομάδα είχε τα καλύτερα πιάτα για απόψε! Η μπλε ομάδα όμως θα συνέχιζε για την ατομική δοκιμασία.

Οι 5 διαγωνιζόμενοι, σε μία δύσκολη γευσιγνωσία κλήθηκαν να ανακαλύψουν τα υλικά ενός πιάτου και στη συνέχεια να το φτιάξουν από την αρχή.

Οι τόνοι ανέβηκαν και κάποιοι δεν τα κατάφεραν. Ένας όμως, παρέμεινε στο σκοτάδι και πήρε τη θέση του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση για τον τρίτο παίκτη που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved