Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος και η Λενιώ δίνουν spoiler: «Aλλάζουν όλα. Η απειλή πια είναι πραγματική»
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος και η Λενιώ δίνουν spoiler: «Aλλάζουν όλα. Η απειλή πια είναι πραγματική»

Άγριες Μέλισσες: Η πρεμιέρα είναι προ των πυλών και το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, Λάμπρος και Λενιώ δίνουν spoiler.

Η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό βρέθηκαν στα backstage και οι δυο πρωταγωνιστές μίλησαν για όλα.

«Θεωρώ προσωπικά πως τα επεισόδια που έχω διαβάζει κι έχουμε γυρίσει είναι τα καλύτερα κι από τις δυο προηγούμενες σεζόν. Αλλάζουν όλα», είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τη Μαρία Κίτσου να συμπληρώνει: «Όντως αλλάζουν τα πάντα. Μπαίνουμε σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, αυτή της Χούντας. Η απειλή πια είναι πραγματική, δεν είναι μια βεντέτα. Είναι κάτι τεράστιο», είπε.

Δες το βίντεο

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου

Έχουν περάσει έξι μήνες από την τραγική εκείνη μέρα που το Διαφάνι τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Μιλτιάδης με την Ανέτ βύθισαν σε πένθος το χωριό! Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και ο διωγμός του Δούκα και της Μυρσίνης, που θεωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή υπαίτιοι για όσα έγιναν!

Η ζωή δείχνει να κυλάει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς και όλοι έχουν αρχίσει να συνέρχονται, όταν σκάει η είδηση πως στην Ελλάδα επικρατεί η δικτατορία! Ο φόβος και ο τρόμος φωλιάζουν μέσα στους ανθρώπους και πλέον κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Στο Διαφάνι εγκαθίσταται ο Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ενώ η κόρη τους έχει ήδη συνάψει σχέση με τον Μελέτη! Ο τελευταία μάλιστα είναι και εκείνος που προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του στον νέο αδίστακτο άντρα προκειμένου να εκδικηθεί τις Σταμίραινες, αλλά και τον Λάμπρο για τον θάνατο του αδελφού του και, επίσης, όλους όσοι είναι... αριστεροί! Λάμπρος, Μπάμπης και Προκόπης στέλνονται στην εξορία και η Ελένη, μετά τον άγριο χωρισμό με τον άντρα της μένει πίσω να προσπαθεί ξανά μόνη της να αντιμετωπίσει τους νέους κινδύνους που την περιμένουν.

Παράλληλα η επιστροφή του πρώην αρραβωνιαστικού της του Ζάχου, φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή της, καθώς εκείνος φαίνεται πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους.

Η Ασημίνα βρίσκει δουλειά στη Λάρισα στο γραφείο μιας εφημερίδας, με εκδότη τον Πέτρο Ορφανίδη. Η συνεργασία τους είναι άψογη και σύντομα οι δυο τους γίνονται φίλοι. Οι πολιτικές καταστάσεις στη χώρα ωστόσο θα ωθήσουν και τους δύο σε παράλληλες δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με μια είδους αντίσταση στο καθεστώς.

Η κοινή τους πλεύση θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και η Ασημίνα θα αποκτήσει άποψη, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα φανεί και στη σχέση της με τον Νικηφόρο. Από την άλλη ο Νικηφόρος, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντή δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Λάρισα έχοντας ανοίξει μια μπουάτ, ακόμα βασανίζεται από το άδοξο τέλος του γάμου τους και ξέρει πως χάνει την Ασημίνα.

Έτσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει ξανά. Η Δράσω, από την άλλη, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ρημαγμένη της ζωή, ενώ η Βιολέτα επιστρέφει διαφορετική τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα!

Ο στόχος ένας και μοναδικός: να τιμωρήσει τους δολοφόνους του άντρα της! Και η αρχή γίνεται με τον Ακύλα τον οποίο και προσεγγίζει ερωτικά για να εκδικηθεί. Το ζεύγος Δούκα και Mυρσίνης Σεβαστού προσπαθούν να φτιάξουν και εκείνοι ξανά τη ζωή τους στη Λάρισα, αλλά η ρήξη στον γάμο τους δεν φαίνεται να μπορεί να ξεπεραστεί. Όταν μάλιστα θα μαθευτεί πως ο ισχυρός άντρας έχει σχέση με τη Ζωή Μεγαρίτη, τότε θα ξεσπάσει νέα θύελλα στο χωριό!

Ο Ακύλας έχει κρυμμένους άσους και θα εκβιάζει μέχρι τέλους τον άλλοτε στενό του συνεργάτη. Τέλος, ο Τόλλιας και ο Προύσαλης θα πατάνε σε δύο βάρκες λόγω της θέσης τους, αλλά τα ευχάριστα για τον ερχομό του μωρού της Σοφούλας και του Αγγέλου είναι η αισιόδοξη νότα σε όλη τη μαυρίλα που πέφτει ξανά πάνω από το Διαφάνι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved