The Bachelor: Έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια του... «απρόβλεπτου» και αγχωμένου Αλέξη Παππά!
Media

The Bachelor: Έκανε πρεμιέρα! Τα πρώτα λόγια του... «απρόβλεπτου» και αγχωμένου Αλέξη Παππά!

The Bachelor: Το ριάλιτι αγάπης του ALPHA με τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του Bachelor έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Τρίτης (7/9).

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς εδώ και καιρό να δουν τον ηθοποιό και πρώην παίκτη του Survivor στο ρόλο του Bachelor και αυτό επιτέλους συνέβη!

Όπως είπε ο ίδιος, είναι απρόβλεπτος αλλά δεν έχει ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή του!

«Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα, μέχρι και την ταυτότητά μου! Είμαι εδώ για να δείξω πλευρές του εαυτού μου που μέχρι σήμερα δεν έχετε ανακαλύψει», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Μάλισατ, ο εργένης παραδέχτηκε ότι ήταν αγχωμένος!

Ο Αλέξης Παππάς, φόρεσε το κοστούμι του και περίμενε υπομονετικά να γνωρίσει μία - μία τις κοπέλες που δήλωσαν συμμετοχή για να τον διεκδικήσουν.

21 δυναμικές γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά, ενώ εκείνος ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του, εκείνη που θα του “κλέψει” το μυαλό, την καρδιά και θα τον κατακτήσει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Ονειρικά ραντεβού, ρομαντικά τετ-α-τετ, πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ειδυλλιακά τοπία θα φέρουν τον Bachelor πιο κοντά στη μία και μοναδική γυναίκα που θα του αλλάξει τη ζωή. Η γλυκιά προσδοκία του αληθινού έρωτα και η μαγεία της στιγμής προσφέρουν μία συγκλονιστική εμπειρία αγάπης, γεμάτη συναισθήματα!

Δείτε τι είπε ο Αλέξης Παππάς κατά την έναρξη του επεισοδίου στα βίντεο που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved