Big Brother: Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά από το σπίτι!
Media

Big Brother: Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε οριστικά από το σπίτι!

Big Brother: Αυτή τη φορά η Γιώτα το είπε και το έκανε. Αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Μπορεί να το έλεγε και να μην το έκανε, όμως στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/9) έγινε πράξη!
«Λοιπόν μετά από αρκετή και όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχώρησω από το σπίτι σου γιατί είναι κάτι το οποίο τελικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ήμουν ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος, μάλλον δεν είμαι τόσο πλέον. Γουστάρω πολύ τη μοναχικότητά μου και εδώ μέσα δεν μπορώ να τη βρω. Για να μη χάσω τον έλεγχό μου, αποφασίζω να αφήσω τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι μόνοι τους, είτε είναι αληθινοί είτε δεν είναι. Εγώ όλο αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να αλλάξω τον εαυτό μου για να φαίνομαι κάπως αλλιώς», είπε μεταξύ άλλων η Γιώτα.


Λίγο μετά, ζήτησε από τον αρχηγό να μαζέψει όλους τους παίκτες στο σαλόνι προκειμένου να τους ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.
Όπως τους είπε: «Πήρα την απόφαση να φύγω. Δεν την παλεύω. Είμαι πολύ παρορμητική και ελεύθερη. Δεν μπορώ να εγκλωβίζομαι σε έναν χώρο και μου είναι δύσκολο να συνυπάρχω με ανθρώπους που δεν γνωρίζω και δεν είναι η επιλογή μου. Θα πάω σπιτάκι μου. Χάρηκα που σας γνώρισα όλους, κάτι ίσως πήρα ή κάτι ίσως δεν ήθελα να πάρω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved