Mega Καλημέρα: Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Χρησιμοποιούν το όνομά μου… Αρκετά»!
Media

Mega Καλημέρα: Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη – «Χρησιμοποιούν το όνομά μου… Αρκετά»!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega καλημέρα για τη ζωή της μετά το Big Brother, την ατάκα της που έγινε viral αλλά και με ποιους πρώην συμπαίκτες της μιλά!

Η πρώην παίκτρια ανέφερε: «Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα του τελικού και νιώθω τόσο ευλογημένη από το… τσουνάμι να το πω; είναι ένα τσουνάμι μηνυμάτων αγάπης!», και πρόσθεσε πως χαίρεται που η ατάκα «κόσμε μου» έχει γίνει viral!

Και υπογράμμισε για τη… λεγόμενη «Σχολή Ψυχαράκη»: «Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου, γιατί έχουν τις ίδιες αρχές με μένα… δεν σημαίνει πως με αντιγράφουν».

«Όταν βγήκα από το σπίτι του Big Brother έζησα όλη αυτή την αντιπάθεια των παιδιών στο πρόσωπό μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος, πέρα από τον Παναγιώτη και τον Χρήστο, τη Ράνια και τον Νικόλα. Δεν άκουσα από τα χείλη τους μία συγγνώμη, ένα συγχαρητήρια…».

Και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Μερικά άτομα θέλουν να είναι στην επικαιρότητα με τη δύναμη του ονόματός μου. Αν μπορούν να αποδείξουν κάτι για τον εαυτό τους να το κάνουν, αλλά όχι χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Αρκετά!» πετώντας τα καρφιά της στη Σοφία Δανέζη!

Και αναφέρθηκε στην ομοιότητά της με την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω “σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη…»!

Και κατέληξε: «Βγαίνοντας από το Big Brother δεν είχα καμία πρόταση ουσιαστική. Ήταν παραμύθι της Χαλιμάς»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved