Σασμός: Αποκάλυψη! Το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη είναι το πραγματικό πατρικό της
Media

Σασμός: Αποκάλυψη! Το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη είναι το πραγματικό πατρικό της

Σασμός: Απίστευτη αποκάλυψη από την πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε για το νέο της ρόλο στη σειρά του Alpha ενώ αποκάλυψε πως το πατρικό σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα είναι το πραγματικό της πατρικό σπίτι.

«Η σκηνογράφος διάλεξε τυχαία το πραγματικό μου παιδικό δωμάτιο για δικό μου στη σειρά. Το αντίστροφο και της μαμάς μου. Είναι το σπίτι που μεγάλωσα. Συγκινήθηκα πραγματικά στο πρώτο γύρισμα», δηλώνει η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα.

Δες το απόσπασμα

Αργυρώ Βρουλάκη – Σασμός

Όμορφη κοπελιά, γεμάτη ενέργεια, με μελαγχολικό βλέμμα, αλλά και δυνατό χαρακτήρα. Τον πατέρα της (Μάρκο) δεν έχει προλάβει να τον γνωρίσει καλά, αφού δολοφονείται όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Τραυματισμένη από αυτό το γεγονός, χάνει τη μιλιά της και φεύγει για παραπάνω από 20 χρόνια σε συγγενείς στην Αυστραλία. Όταν μετά από τόση μεγάλη απουσία αποφασίζει να επιστρέψει να δει τους δικούς της, σ’ ένα πολύβουο διεθνές αεροδρόμιο συναντά τον Αστέρη και ο μεταξύ τους έρωτας είναι κεραυνοβόλος όσο και μοιραίος. Έχει αδυναμία στον μικρότερό της αδελφό Πέτρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved