Ελένη Ψυχούλη: Δείτε πρώτη φορά το σπίτι της στο Βόλο και θα τα χάσετε! (Vid & Photos)
Media

Ελένη Ψυχούλη: Δείτε πρώτη φορά το σπίτι της στο Βόλο και θα τα χάσετε! (Vid & Photos)

Η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε το σπίτι της στο Βόλο στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε για την ζωή της μακριά από την Αθήνα.

Πρωταγωνιστής στο σπίτι της στον Βόλο όπως η ίδια δηλώνει είναι η θέα ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας για την διακόσμησή του, έχει επιλέξει οικογενειακά κειμήλια σε συνδυασμό με πράγματα και έπιπλα από το σπίτι της στην Αθήνα.

Η Ελένη Ψυχούλη μάλιστα αποκάλυψε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ότι αγαπά πολύ το κέντημα κι έχει έτσι φτιάξει μια ξεχωριστή γωνιά στο σπίτι της, γεμάτη με δικά της κεντήματα.

«Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ κεντάω. Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ, το παρελθόν μου, αλλά σε μπάνιο μόνο.» τόνισε!

Και ανέφερε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για το πώς περνάει πλέον την καθημερινότητά της: «Μοιράζομαι ανάμεσα στο Βόλο και στο Πήλιο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει: « Η εκπομπή που έκανα στον ΣΚΑΙ κόπηκε στη μέση»!

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου μένει στην Αθήνα. Δεν μου λείπει, πρέπει να φεύγουν τα παιδιά. Η κρίση και ο κορονοϊος μας διέλυσαν. Πρέπει να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ. Στην τελευταία μου εκπομπή δεν είχα μακιγιέζ και στην ηλικία μου αυτό ξέρεις τι σημαίνει, βαφόμουν μόνη μου. Είμαι 58 ετών»!

Δείτε όλα όσα είπε, αλλά και το εντυπωσιακό σπίτι της και θα εκπλαγείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved