Πατρίκιος Κωστής: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει σήμερα ο «ψηλός, κακός» του Παρά Πέντε!
Media

Πατρίκιος Κωστής: Δεν φαντάζεσαι τι κάνει σήμερα ο «ψηλός, κακός» του Παρά Πέντε!

Θυμάστε τον Πατρίκιο Κωστή, τον ψηλό «κακό» του «Παρά Πέντε»;

Ο Πατρίκιος Κωστής έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και στη Δέσποινα Καμπούρη και αποκάλυψε ότι άφησε την υποκριτική και διδάσκει σε δημοτικό σχολείο!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς»!

Και τόνισε: «Όταν τα παιδιά πέρυσι κατάλαβαν ότι τελειώνει η χρονιά, έρχονταν και μου αγκάλιαζαν το πόδι και μου ζητούσα να τους έχω και την επόμενη χρονιά, και στη Β’ τάξη».

Όσον αφορά αν θα εργαζόταν ξανά ως ηθοποιός, δήλωσε: «Τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Και ανέφερε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη: «Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Το ότι η σύζυγός μου είναι δασκάλα δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο αυτό. Γνωριστήκαμε στον ίδιο εργασιακό χώρο και ερωτευτήκαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved