Η Φάρμα: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις! Τα κάστινγκ, τα γυρίσματα και πότε θα γίνει η πρεμιέρα
Media

Η Φάρμα: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις! Τα κάστινγκ, τα γυρίσματα και πότε θα γίνει η πρεμιέρα

Η Φάρμα: Παρά τις δυσκολίες, τις αναποδιές και τα γενικότερα προβλήματα που παρουσιάστηκαν η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 θα προβληθεί τελικά στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 μίλησε για το μέλλον της τηλεοπτικής Φάρμας.

Όπως είπε, αυτή την περίοδο οι συντελεστές του reality αγροτών βρίσκονται στη διαδικασία του κάστινγκ για επώνυμους και ανώνυμους.

Όσο για τα γυρίσματα, αυτά έχουν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Οκτώβρη οπότε και θα έχουν αλλάξει οι καιρικές συνθήκες οι οποίες και θα ταιριάζουν περισσότερο στο ύφος της Φάρμας.

Η πρεμιέρα, όπως έχει προγραμματιστεί ήδη θα γίνει τον Ιανουάριο, δηλαδή στην έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις της Φάρμας που γνωρίζαμε καταστράφηκαν ολοσχερώς στις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου αφού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μπορεί όλη αυτή η αναποδιά να έφερε ντόμινο προβλημάτων στους συντελεστές του ριάλιτι όμως μέσα σε ελάχιστο χρόνο όλα λύθηκαν και μπήκαν όλα σε μία νέα ροή ώστε να βγει στον "αέρα" το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν η Φάρμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved