Big Brother: Έτσι αποκαλύφθηκε η μυστική αποστολή του Μεγάλου Αδελφού! Πώς την... ξεσκέπασε ο Πέτσας
Media

Big Brother: Έτσι αποκαλύφθηκε η μυστική αποστολή του Μεγάλου Αδελφού! Πώς την... ξεσκέπασε ο Πέτσας

Big Brother: Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε τον Μεγάλο Αδελφό να αναθέτει στους νέους παίκτες Σοφία Αλεξανιάν και ο Νίκος Τσιρλής μία μυστική αποστολή. 

Ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός όταν θα εμφανίζονταν στους συμπαίκτες τους μέσα στο σπίτι, θα έπρεπε να υποδυθούν το παντρεμένο ζευγάρι.

Αν κατάφερναν να πείσουν τους συμπαίκτες τους τότε θα κέρδιζαν ένα μεγάλο δώρο.

Αν όμως οι συμπαίκτες τους τούς ξεσκέπαζαν τότε θα έχαναν την αποστολή και δεν θα λάμβαναν τίποτα.

Παρά το γεγονός ότι η Σοφία και ο Νίκος αρκετές φορές κινδύνεψαν να χάσουν την αποστολή καθώς δεν είχαν συνεννοηθεί σε βασικά πράγματα της καθημερινότητάς τους, τελικά έφτασαν αισίως στο τέλος της αποστολής.

Λίγο πριν όμως, ο Παναγιώτης Πέτσας, σε μία πριβέ κουβέντα που είχε με τον φίλο του τον Steve, του είπε πως θεωρεί πως δεν είναι παντρεμένοι η Σοφία με τον Νίκο.

Και αυτό γιατί κάποια στιγμή ο Νίκος ζήτησε από τη Σοφία, τη γυναίκα του υποτίθεται, να του φτιάξει καφέ και εκείνη δεν ήξερε πώς να του τον φτιάξει. Μέτριο; Σκέτο; Γλυκό; Κάτι που "έπιασε" ο Παναγιώτης ο οποίος ήταν μπροστά και έπιασε και τους δύο και τους είπε την άποψή του και μάλιστα με έντονο ύφος. Ότι δηλαδή πιστεύει πως λένε ψέματα πως είναι παντρεμένοι.

Τελικά ο Μεγάλος Αδελφός αποκάλυψε στους παίκτες ότι όντως Σοφία και Νίκος δεν έχουν καμία σχέση και μάλιστα τους ανακοίνωσε κάτι που χαροποίησε τους πάντες.

Ένα υπέροχο δώρο που χρειάζονταν όλοι. Πρόκειται για μία καφετιέρα που υποδέχτηκαν όλοι οι παίκτες με πολλή χαρά. Επίσης, ο Μεγάλος Αδελφός τούς είπε ότι επειδή όλα πήγαν καλά με τη μυστική αποστολή, το δώρο του προς όλους θα ήταν ένα μεγάλο πάρτι στον κήπο.

Δείτε το παρακάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved