Ελένη Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης της εκπομπής της θα είναι «πρώτο βιολί» στο πλευρό της;
Media

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος συνεργάτης της εκπομπής της θα είναι «πρώτο βιολί» στο πλευρό της;

Η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της Ελένης, η εκπομπή Το Πρωινό έδωσε στον «αέρα» όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο σχετικά με τους συνεργάτες της και πιο συγκεκριμένα ποιο πρόσωπο θα βρίσκεται δίπλα της, στην πρώτη δηλαδή θέση στο τραπέζι της τηλεοπτικής παρέας.

Παράλληλα η εκπομπή εξασφάλισε πλάνα της παρουσιάστριας κατά την έξοδό της από το στούντιο όπου και θα βγαίνει η εκπομπή της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σάββας Πούμπουρας είναι τα δύο πρόσωπα που διεκδικούν την πρώτη θέση στο τραπέζι της αφού είναι δυο πρόσωπα που η ίδια ήθελε πολύ στην εκπομπή της κι έχουν ήδη δοκιμαστεί στο πλευρό της.

Το πλατό της όπως ανέφεραν, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Δες το βίντεο

Από την Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό. Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved