Όμηρος Ευστρατιάδης: Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του - «Δεν δέχομαι ότι έθιξα κάποιον»
Media

Όμηρος Ευστρατιάδης: Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις του - «Δεν δέχομαι ότι έθιξα κάποιον»

Μία δήλωση του Όμηρου Ευστρατιάδη στην εκπομπή, Mega Καλημέρα προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης αναρωτήθηκε γιατί «μετά από τόσα χρόνια θυμήθηκαν οι κυρίες ότι τις βίασαν» και σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου μίλησε στην εκπομπή θέλοντας να εξηγήσει τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Όμηρος Ευστρατιάδης: «Το θέμα αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό θέμα. ήμουν σε ένα κλαμπ και πήγαμε στα σκοτάδια για να γυρίσουμε την ταινία μου, άρχισαν να με ρωτάνε πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου, γιατί είναι σοβαρά πράγματα. Τον Πέτρο το γνώρισαν τα τέλη της δεκαετίας του 1980. ήταν ένας σεμνός νέος ηθοποιός και είχαμε καλή σχέση. που να πάει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος θα έκανε αυτά που ακούστηκαν έκανε… Δεν μπορώ να κρίνω εγώ αυτά τα θέματα όμως. Δεν είμαι δικαστής. Έκρινα και λέω, ότι αυτά συμβαίνουν πάντα. Αυτά είναι θέματα που κρίνει μόνο η ελληνική δικαιοσύνη. Δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα»!

Και πρόσθεσε: «Αν ήταν η κόρη μου και συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα της έλεγα πήγαινε τώρα να τον καταγγείλεις. Εγώ ξέρω πως όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα τα καταγγέλλεις αμέσως. Ο βιασμός είναι φριχτό πράγμα».

Και τόνισε ο σκηνοθέτης: «Αυτά συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος γιατί όλοι, άντρες και γυναίκες, προσπαθούν να γίνουν επώνυμοι. Είναι γενικό, δεν το είπα συγκεκριμένα. Είμαστε σε έναν χώρο, απ’ τα ηχεία φωνάζανε, πιθανόν να είπα κάτι άτοπο. Με στρίμωξαν σε ένα κλαμπ δημοσιογράφοι και άρχιζαν να με ρωτάνε πράγματα. Δεν δέχομαι τη μομφή ότι έθιξα κάποιον. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον, οι μόνοι αρμόδιοι είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Αισθάνθηκα άσχημα με αυτά που άκουσα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved