Mega Καλημέρα: Ανακοίνωσε στην Μελέτη ότι είναι τρελά ερωτευμένος και «σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ»
Media

Mega Καλημέρα: Ανακοίνωσε στην Μελέτη ότι είναι τρελά ερωτευμένος και «σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ»

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι είναι τρελά ερωτευμένος και σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί!

Ο λόγος για τον… Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που περνάω τέλεια και είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Είναι εκπαιδευτικός. Έχω βρει το συμβατό άνθρωπό μου. Ήθελα να το ζήσω αυτό. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να αισθανθώ σιγουριά. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να εγκαταλείπει το να ψάχνει την αγάπη. Είμαστε καιρό μαζί σε μια σχέση που δεν ξέρω που θα οδηγήσει. Θα σκεφτόμουν και να ξαναπαντρευτώ. Νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ πιο ισορροπημένος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φάρμακο από την αγάπη»!

Και τόνισε: «Είναι πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα, βγάζει μόνο αγάπη, και νιώθω ότι είναι κινητήριος δύναμη για εμένα. Νιώθω ότι έχω ένα σύντροφο, είναι η σύντροφός μου»!

Και υπογράμμισε στη συνέχεια στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Στο MEGA έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά. Η πρωινή ζώνη μας πετάει, και έρχεται και συνέχεια. Νομίζω ότι ο πιο σκληρός ανταγωνισμός είναι της ιδιωτικής τηλεόρασης. Έξι κανάλια που θέλουν να πάρουν πρωτιές. Είναι καλό αυτό. Πιστεύω ότι το MEGA θα είναι νικητής».

Και πρόσθεσε: «Δυνατούς στην πρωινή ζώνη θεωρώ την Ελεονώρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή. Περιμένουμε με αγωνία και την άφιξη της Ελένης Μενεγάκη. Πιστεύω ότι και αυτή θα είναι μια σημαντική πρεμιέρα. Είναι δύσκολη η χρονιά φέτος… Θεωρώ ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα πολύ καλό δίδυμο. Νομίζω ότι ήταν καλή κίνηση το ότι είναι ξανά μαζί τηλεοπτικά. Η Κατερίνα Καινούργιου θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, σημαντικός. Θα είναι μάχη μέρα με τη μέρα φέτος».

Και δεν δίστασε να πει ο Σταμάτης Μαλέλης: «Υπερεκτιμημένοι στην τηλεόραση υπάρχουν πολλοί αλλά δε θέλω πια να λέω αρνητικά. Στη δουλειά μου είμαι σκληρός γιατί θέλω να πηγαίνουμε καλά. Και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία υπάρχουν πρόσωπα που δεν κάνουν. Έχουμε κάνει πολλά λάθη, και εγώ. Υπάρχουν και πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση. Έχω “φτιάξει” ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Έχω βάλει ανθρώπους στη δουλειά, οι οποίοι μετά μου έκαναν κακή κριτική. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη στην πορεία μου και το αναγνωρίζω. Έχουν υπάρξει και ταλέντα που δεν τα αναγνώρισα από την αρχή», σημείωσε σχετικά με αυτούς που θεωρεί υπερεκτιμημένους στο χώρο της τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved