Η γη της ελιάς: Η αγωγή ακύρωσης της διαθήκης φτάνει στα χέρια της Αθηνάς
Media

Η γη της ελιάς: Η αγωγή ακύρωσης της διαθήκης φτάνει στα χέρια της Αθηνάς

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η γη της ελιάς

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς, η Ιουλία μετανιώνει για το φιλί που αντάλλαξε με τον Στάθη και του ζητά να το ξεχάσουν. Ο Ισίδωρος απαιτεί από τον Λυκούργο να μην εκπροσωπήσει τη Μυρτάλη στο θέμα της διαθήκης.

Η Χάιδω πιέζει τον Φίλιππο να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση, αλλά εκείνος αρνείται να προχωρήσει σε νέα απόπειρα κατά του Στέφανου. Ο Πότης αγοράζει ένα ποδήλατο στην Ευτυχία κι εκείνη, για να τον ευχαριστήσει, αναλαμβάνει να του μαγειρεύει μια φορά την εβδομάδα. Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που εντοπίζει η αδελφή του, η Άννα.

Ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά και από τη μεριά του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα. Η Μυρτάλη ζητά από τη Μαρίνα να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον Μάνο, αλλά την βρίσκει εντελώς αρνητική. Ένας νέος μάρτυρας ξαναβάζει τον Στάθη στο κάδρο των υπόπτων για το διπλό φονικό.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως προσέλαβε την Μαργαρίτα στον ελαιώνα κι εκείνη αντιδρά έντονα.

Η Αθηνά αρνείται να δεχτεί την πρόσληψη της Μαργαρίτας στον ελαιώνα, αλλά ο Ισίδωρος δεν της αφήνει κανένα περιθώριο. Ο Μάνος συνεχίζει να πολιορκεί τη Μαρίνα, αλλά οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό. Ο αστυνόμος ξαναφέρνει τον Στάθη στο τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση, καθώς υπάρχει μάρτυρας που τον είδε κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Πέτρος Στεφανέας.

Η Αρετή δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την δυσαρέσκειά της για την συγκατοίκηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, γεγονός που οδηγεί σε καυγάδες με τον Στάθη.

Η Μυρτάλη δίνει περιγραφή στην αστυνομία με σκοπό να φτιαχτεί το σκίτσο του ανθρώπου που την καταδίωκε ώστε να συνεχιστούν οι έρευνες. Την ίδια ώρα η αγωγή ακύρωσης της διαθήκης φτάνει στα χέρια της Αθηνάς και του Ισίδωρου. Η Ιουλία και ο Στάθης κανονίζουν να συναντηθούν για να μιλήσουν μετά από 25 χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved