Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου μπαίνει στη σειρά και δίνει spoiler για τον ρόλο της!
Media

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου μπαίνει στη σειρά και δίνει spoiler για τον ρόλο της!

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου θα είναι μία από τις ηθοποιούς που θα δούμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha. 

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ρόλο που ανέλαβε. Θα είναι η Άννα Αγγελάκη, μητέρα της Θεοδώρας και του Μανώλη. Η είσοδός της στη σειρά θα φέρει πολλές ανατροπές και η Αλίνα Κωτσοβούλου, μιλώντας πρώτη φορά για αυτή τη νέα της δουλειά, δίνει... spoiler για τον ρόλο της αλλά και τις αλλαγές που θα φέρει με την άφιξή της. Διαβάστε τι αποκάλυψε:

Υπάρχει περίπτωση να δούμε την Αννα να λοξοδρομεί; Να αναζητά σε άλλο πρόσωπο την αγάπη και τον σεβασμό;

«Σαν τηλεθεάτρια μπορεί να μου άρεσε, αλλά από την άλλη βλέπω πως η Αννα είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια της, δεν θα κοιτούσε ποτέ άλλο άντρα. Εκτός και αν ο Παντελής εξοκείλει τόσο, που δεν θα τον αντέχει. Είναι παραδοσιακή γυναίκα, αλλά εκείνη καταφέρνει και τον φέρνει με τα νερά της. Ενδιαφέρον θα είχε αν δοκιμαζόταν η σχέση του ζευγαριού».

Είπατε πριν πως εκείνη θα είναι στο πλευρό όλων. Εκείνη θα έχει κάποιον στο δικό της;

«Προς το παρόν, κανέναν. Μόνο τον άντρα της έχει. Κάποια στιγμή θα έρθει κοντά με την Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη), αλλά και πάλι εκείνη θα είναι η αρχόντισσα του χωριού. Δεν ξέρω μήπως αργότερα δημιουργηθεί μια πιο φιλική σχέση με την παπαδιά. Μην ξεχνάτε πως είναι κλειστό ως άτομο. Και επίσης είναι από τις γυναίκες που κάνουν τόσα μέσα στην ημέρα, που δεν έχουν χρόνο για οτιδήποτε άλλο».

Είναι καθαρός χαρακτήρας;

«Πολύ. Λίγο αργότερα, όταν θα αρχίσουν "ανασκαφές" στο παρελθόν, θα φανεί ότι είχε συμμετοχή σε κάποιες φιλίες. Έχει κάποιο παρελθόν, αλλά δεν ξέρω τι είδους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί».

Τι κλίμα επικρατεί στα γυρίσματα, δεδομένου ότι όλοι οι πρωταγωνιστές έχετε γράψει χιλιόμετρα μπροστά από τις κάμερες;

«Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών, αλλά για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για τη δική μου τηλεοπτική οικογένεια, τους Στάθη Μαντζώρο, Δανάη Παππά και Στρατή Χατζησταματίου, πραγματικά "δέσαμε" από την πρώτη στιγμή και μάλιστα κάνουμε παρέα. Το ίδιο παρατηρώ και για τους άλλους πρωταγωνιστές. Σύντομα θα διαπιστώσετε πως κάθε σκηνή είναι εργόχειρο, δίνεται ρεσιτάλ από όλους».

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved