The Bachelor: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε - Η λιποθυμία παίκτριας που αναστάτωσε τον Αλέξη Παππά
Media

The Bachelor: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε - Η λιποθυμία παίκτριας που αναστάτωσε τον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης του ALPHA που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/9).  

Ο Αλέξης Παππάς, βγήκε και τα ατομικά ραντεβού του, έζησε τρυφερές στιγμές με κάποιες από τις παίκτριες, μίλησε μαζί τους, πέρασαν χρόνο μαζί, όμως, στο τέλος της ημέρας έπρεπε να πάρει μια σημαντική για εκείνον απόφαση.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να είχε μοιράσει αρκετά κόκκινα τριαντάφυλλα στις κοπέλες, όμως, δεν είχαν πάρει όλες και περίμεναν πώς και πώς αν θα το κάνει προκειμένου να διασφαλίσουν μια θέση στο ριάλιτι αλλά και στην καρδιά του Αλέξη Παππά, τον οποίο και διεκδικούν.

Στην τελετή των ρόδων, ο Αλέξης Παππάς φόρεσε το κοστούμι του, οι κοπέλες ήταν όλες πιο λαμπερές από ποτέ όμως κάποια από αυτές έμεινε στον... άσσο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Η παίκτρια λοιπόν που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αλέξη Παππά και αποχώρησε από το ριάλιτι του ALPHA ήταν η Βαλέρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων μία από τις κοπέλες και συγκεκριμένα η Φαίη, λιποθύμησε, έπεσε κάτω και αναστάτωσε τον Bachelor.

Να θυμίσουμε πως λίγο νωρίτερα, ο Αλέξης Παππάς, έδιωξε μία από τις κοπέλες από τη βίλα καθώς όπως είπε δεν είχαν έρθει καθόλου κοντά οι δυο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved