Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι - «Πάγωσαν» όλοι
Media

Big Brother: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι - «Πάγωσαν» όλοι

Big Brother: Ένα live γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (10/9) στον ΣΚΑΙ.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την είσοδο των ενοίκων στο σπίτι του BIG BROTHER και οι σχέσεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται και να δοκιμάζονται.

Και μπορεί οι παίκτες να γέλασαν αρκετά κατά τη διάρκεια του live όμως στο τέλος της βραδιάς έπρεπε κάποιος να αποχωρήσει και το γέλιο να του κοπεί λίγο... απότομα!
Να θυμίσουμε λοιπόν πως σε ένα BIG BROTHER LIVE γεμάτο συναίσθημα και έντονες στιγμές μας καλωσόρισαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.


Στο πλευρό τους φυσικά ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη για να σχολιάσουν μαζί τα γεγονότα της εβδομάδας και με τις εύστοχες ερωτήσεις τους στους συγκατοίκους να μας δώσουν τη δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τα κίνητρα και τις σκέψεις πίσω από τις πράξεις τους. Και βέβαια αυτό και έκαναν!

Στην παρέα τους όμως το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε και η Σοφία Δανέζη η οποία με την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο περσινό BIG BROTHER θα μπορούσε ενδεχομένως και να συμβουλεύσει τους συγκατοίκους, ενώ ήταν πιο λαμπερή και εκθαμβωτική από ποτέ!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία, ο Μελέτης και η Μαίρη. Κάποιος δεν πήρε όσες ψήφους χρειαζόταν και έτσι αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Δείτε ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved