Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία έκανε πρεμιέρα με χορό, κέφι και πολύ... άγχος!
Media

Καλύτερα δεν γίνεται: Η Ναταλία έκανε πρεμιέρα με χορό, κέφι και πολύ... άγχος!

Καλύτερα δεν γίνεται: Ετοιμάζονταν εδώ και καιρό και επιτέλους σήμερα (11/9) έκαναν πρεμιέρα με πολύ κέφι και ενθουσιασμένοι που ξεκινάει μία νέα δημιουργική σεζόν.

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε με τη δύναμη της τηλεοπτικής της εμπειρίας, με θετική ματιά και έξυπνο χιούμορ. Με την αμεσότητα του λόγου, τα ευθύβολα σχόλια, την εύστοχη κριτική.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας φυσικά οι, γνώριμοί μας πλέον, Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

New entry ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος έρχεται από τον χώρο της ενημέρωσης με διπλό ρόλο: να αναδείξει ακόμα περισσότερο την info πλευρά της εκπομπής και να δώσει τη δική του φρέσκια ματιά στην ελληνική showbiz μέσα από συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν να πουν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Τη στήλη με τα τηλεοπτικά νέα θα επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας.

Βέβαια, το άγχος και η αγωνία να πάνε όλα καλά στην πρεμιέρα ήταν έκδηλα για όλους τους συντελεστές με τη Ναταλία να λέει πως μάλλον θα ακούνε ακόμα και οι τηλεθεατές το πόσο δυνατά χτυπάει η καρδιά της.

Όσο για τη σημερινή πρώτη εκπομπή, καλεσμένοι στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται», είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος και κάνει ποδαρικό στην εκπομπή και όπως είπε η Ναταλία Γερμανού είναι το γούρι του Καλύτερα δε γίνεται!

Ακολουθούν βέβαια και άλλες όμορφες εκπλήξεις για αύριο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα συνέβησαν στα πρώτα λεπτά μετά την πρεμιέρα της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved