Καλύτερα δε γίνεται: Η ατάκα του Γιώργου Χρυσοστόμου που άφησε άφωνη την Ναταλία Γερμανού
Media

Καλύτερα δε γίνεται: Η ατάκα του Γιώργου Χρυσοστόμου που άφησε άφωνη την Ναταλία Γερμανού

O Γιώργος Χρυσοστόμου, όπως πέρυσι που τους είχε φέρει γούρι στα μηχανάκια της Nielsen έτσι και φέτος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

O ηθοποιός αποκάλυψε: «Το καλοκαίρι έμεινα στην Αθήνα, γιατί αν με έπιανε η τεράστια ανάγκη να φύγω από εκεί που θα ήμουν, θα με έπιανε κάποιος πανικός. Προτίμησα να μείνω εδώ, να οργανωθώ, να ξεκουραστώ. Είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν δούλευα, είχα κενό ενάμιση μήνα και ήταν σοκαριστικό»!

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά του σχέδια, τόνισε: «Κάτι μαγειρεύεται αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμα. Αν γίνει αυτό που σχεδιάζουμε θα είναι πολύ ωραίο. Είναι κάτι κωμικά στενάχωρο».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε και για την περίοδο που δίδασκε υποκριτική: «Τότε έπαιζα τον Κρέοντα στην Αντιγόνη και διαχειριζόμουν τα του Κρέοντα τότε. Εγώ είδα τον εαυτό μου να ταράζεται που δεν μπορεί να μεταδώσει αυτό που θέλει και δεν έχω και την υπομονή και τη λαχτάρα. Το δοκίμασα και το άφησα να ξεχαστεί».

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Μου αρέσει να είναι όλοι στην ώρα τους και όλοι πειθαρχημένοι στη δουλειά. Αν περάσουμε καλά, καλώς. Πολλοί συνάδελφοι και παλιοί φίλοι ξεκινάνε ανάποδα, εγώ δεν είμαι καθόλου έτσι. Μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού να μην είμαι στην ώρα μου. Θέλω να δουλεύω μέσα σε ένα πλαίσιο και με απόλυτη πειθαρχία».

Στη συνέχεια, η Ναταλία εγκαινίασε ένα παιχνίδι ερωτήσεων με τον καλεσμένο της και μία απάντησή του, την άφησε άφωνη!

Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε: «Πόσο κρατά ο ενθουσιασμό σου στον έρωτα;»

Και εκείνος απάντησε: «δύο λεπτά» και η παρουσιάστρια έμεινε κάγκελο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved