Media

Χαμογέλα και πάλι: Ο Νίκος Κοκλώνης backstage στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου

Χαμογέλα και πάλι: Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την ανανεωμένη παρέα της λέγοντας το πρώτο καλημέρα από τη συχνότητα του MEGA. 

Λαμπερή η παρουσιάστρια και με πολύ κέφι και καλή διάθεση όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές, είπαν «Χαμογέλα και πάλι!» σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό κοινό και υποσχέθηκαν έναν όμορφο και όσο πιο πολύ γίνεται διασκεδαστικό χειμώνα.

Σ ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό, χαρούμενο και μεγάλο πλατό που απέπνεε αισιοδοξία και ζεστασιά με τα χρώματα και τη διακόσμησή του, η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε λαμπερή, χαμογελαστή και πολύ…ειλικρινής…παραδεχόμενη «είμαστε όλοι ξενυχτισμένοι».

Ήρεμη, διαβασμένη και πάντα άμεση, πλαισιωμένη από την γνωστή σε όλους μας παρέα με τους Παύλο Σταματοπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη, καλωσόρισε στην ομάδα και τον Νίκο Συρίγο, όπως έχουν υποσχεθεί για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε για τους ίδιους, θα σχολιάζουν και θα αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θα αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, θα κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, θα αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, θα μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και θα μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της.

Μαζί της από νωρίς στα παρασκήνια, το κοντρόλ και το πλατό στα διαλείμματα της εκπομπής, ο αέναος Νίκος Κοκλώνης παρακολουθούσε λεπτό -λεπτό την εκπομπή, εμψύχωνε και στήριζε την ομάδα πίσω και μπροστά απ τις κάμερες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved