Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της - Τι συμβαίνει; - Η ανακοίνωσή της

H προγραμματισμένη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αναβάλλεται. Τι έχει συμβεί;

Η ίδια με ένα μήνυμά της στα social media αποκάλυψε τι συμβαίνει…

Η παρουσιάστρια του Star, Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα δεν θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ανέφερε πότε θα συμβεί…

«Η αλήθεια είναι πως δεν θα είμαστε στους δέκτες σας αυτή τη Δευτέρα! Μου στέλνετε εκατοντάδες μηνύματα πότε επιστρέφουμε! Η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να καταγράψει τις αλήθειες τους… Tο ίδιο κι εγώ έχοντας πολύ δυνατά ρεπορτάζ στη βαλίτσα μου από κάθε προορισμό! Αλλάζουμε το σκηνικό μας και αυτό έφερε μια μικρή καθυστέρηση στην πρεμιέρα μας! Τη Δευτέρα θα σας έχω νεότερα για τη μέρα της δικής μας πρεμιέρας. Περιμένω πως και πως να σας πω καλό καλό μεσημέρι…», σχολίασε χαρακτηριστικά!

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής… Συνεχίζουμε με αλήθειες γιατί ακόμη και τα πιο δύσκολα ομορφαίνουν με αγάπη και αλληλεγγύη.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω αλλά και το τρέιλερ της εκπομπής της!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved