Ναταλία Γερμανού: Μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τους αντιπάλους στην TV!
Media

Ναταλία Γερμανού: Μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τους αντιπάλους στην TV!

 Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για την πρεμιέρα της, την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, την Ελένη Μενεγάκη, τους αντιπάλους της στην tv αλλά και για την προσωπική της ζωή!

Αρχικά η Ναταλία Γερμανού είπε: «Είχα άγχος στην πρεμιέρα. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήρθε, ο Κώστας Τσουρός έφυγε, αλλά πάντα χαιρόμαστε όταν κάποιοι πάνε καλά εκεί που είναι και ξέρω ότι είναι καλά εκεί που πήγε. Ήμουν η πρώτη που μου είπε ότι θα φύγει, από τον Απρίλιο το συζητούσαμε. Με στεναχώρησε που θα έχανα έναν πολύτιμο συνεργάτη, αλλά όταν αγαπάς κάποιον τον αφήνεις να πετάξει. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι εξαιρετικός και είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στην ψυχαγωγία».

Και πρόσθεσε: «Ο συναγωνισμός κάνει καλό σε όλους μας, μας ωθεί στο να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου είναι φίλες μου. Η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολυαναμενόμενη επιστροφή. Είναι ξεκάθαρα η νούμερο ένα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης».

Όσον αφορά τα προσωπικά της, τόνισε: «Κάθε φορά που μιλάω για το σύντροφό μου λέω άλλο όνομα, και άλλο επάγγελμα. Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ενός συντρόφου. Στην παρούσα φάση είμαι καλά, γιατί είμαι υγιής και έχω μια καλή δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved