Χρηστίδου - Ουγγαρέζος: Μίλησαν on air για την παρεξήγησή τους-«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»
Media

Χρηστίδου - Ουγγαρέζος: Μίλησαν on air για την παρεξήγησή τους-«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;»

Χαμογέλα και πάλι: Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να μιλήσει για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε ότι πολλοί απόρησαν και της έστειλαν μήνυμα αφού γνώριζαν ότι είχε δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης δεν πρόλαβε να κάτσει στον καναπέ της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι και η Σίσσυ του είπε: «Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος δεν μασάει τα λόγια του τόνισε: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

Και πρόσθεσε: «Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που θέλω, ερχόμενος στο σπίτι του, το MEGA, θέλω να βγάλω την πλευρά που έχω στο ραδιόφωνο. Να περνάμε καλά και να γελάμε».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved