«Αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση του Φιλιππίδη δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν αθωωθεί...»
Media

«Αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση του Φιλιππίδη δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν αθωωθεί...»

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, στο «Open Weekend» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρχικά είπε ο Πέτρος Ξεκούκης: «Έχω αρνηθεί να παίξω στον Λάκη τον Γλυκούλη που ήταν ο Φιλιππίδης γιατί δεν μου άρεσε ο ρόλος. Είναι πολύ άδικο να μην παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί είναι και οι άλλοι ηθοποιοί.»!

Και πρόσθεσε: «Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Θα μου πείτε είναι προφυλακιστέος. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί. Εγώ όμως μπορώ να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει; Αυτή τη στιγμή στερούνται οι πάντες που δούλεψαν σε αυτές τις σειρές. Δεν το θεωρώ κακό να δείχνει μια επανάληψη. Ο Πέτρος είτε καλώς, είτε κακώς πέρασε στη συνείδηση των ανθρώπων σαν ένας άνθρωπος που δημιούργησε ένα πρόβλημα. Τώρα ας το κρίνει ο καθένας»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής γιατί κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί και το 10% Έλληνες και θλίβομαι. Όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους, αγαπώ όλο τον κόσμο. Θλίβομαι που δεν βλέπω Έλληνες. Θλίβομαι που περνάω από την πλατεία Βικτωρίας και δεν υπάρχει ένας Έλληνας να μιλήσω ελληνικά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved