«Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Η ζωή των ηρώων αλλάζει ριζικά στον ένατο κύκλο της σειράς!
Media

«Μην αρχίζεις την μουρμούρα»: Η ζωή των ηρώων αλλάζει ριζικά στον ένατο κύκλο της σειράς!

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη σειρά που για ένατη χρονιά προβάλλεται στους δέκτες μας.

Πόσο αλλαγμένους όμως θα δούμε τους ήρωες της κωμικής σειράς; Διαβάστε παρακάτω:

Η Σοφία έρχεται από τη Γαλλία... μεταλλαγμένη, η Βέλη ετοιμάζει την καινούρια δουλειά, ο Ηλίας αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα διαγωγής στον Κανάτη και η Βούλα πρoτρέπει τον Μηνά να ζήσει το μεγάλο του πάθος.

Τα δώρα του γάμου χάνονται και η Καίτη κινεί γη και ουρανό για να τα βρει. Ο Ηλίας όμως αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως η ίδια η Καίτη ευθύνεται για τη μυστηριώδη εξαφάνισή τους. Στο μεταξύ η εκκολαπτόμενη νέα εμφάνιση του Μηνά βάζει τη Βούλα σε υποψίες. Και ίσως να μην πέφτει πολύ έξω.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μία συνέντευξη στο ραδιόφωνο, ένας πονοκέφαλος της Ξένιας κα κάποια παυσίπονα που της δίνει ο Μπάμπης, που τελικά δεν είναι παυσίπονα, ανοίγουν μια μεγάλη ευκαιρία στην Ξένια. Παράλληλα, η Νταϊάνα (Αρτεμις Γρύμπλα) ζηλεύει την καινούρια φίλη της Βέλης και διεκδικεί χρόνο μαζί της. Όμως σιγά σιγά αρχίζει να βάζει λόγια στον Άγγελο…

Η Βέλη ετοιμάζει την καινούρια δουλειά, αλλά αποφεύγει να πει στον Λαέρτη ότι σκοπεύει να παραιτηθεί, παρά τις παροτρύνσεις του Αγγελου. Αυτή της η απόφαση βέβαια φέρνει μπερδέματα. Η Σοφία πάλι έρχεται από τη Γαλλία για λίγες μέρες και ο Μπάμπης με την Ξένια ζούνε απανωτά σοκ. Γιατί η Σοφία δεν είναι η Σοφία που ήξεραν...

Όσο για τον Μηνά, τον έχει συνεπάρει μια μεγάλη απρόσμενη αγάπη και η Βούλα τον προτρέπει να το ζήσει γιατί αναγνωρίζει πως ελάχιστες φορές στη ζωή μας κυριεύει το πραγματικό πάθος. Τέλος, ο Κανάτης (Τόλης Παπαδημητρίου) έρχεται για μια ακόμη φορά στον Πύργο, αυτή τη φορά για να γνωρίσει επιτέλους τους γονείς της Μένης. Η Καίτη όμως, σίγουρη ότι οι συντηρητικοί γονείς της Μένης θα «φρικάρουν» γνωρίζοντας τον Κανάτη, ζητά απ' τον Ηλία να του κάνει «μαθήματα σοβαρότητας».

Πηγή: ΤV σίριαλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved