Ήλιος: Ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Αλίκη!
Media

Ήλιος: Ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Αλίκη!

Ήλιος: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις και υπόσχεται να σας κόψει την ανάσα.

Η δολοφονία του Φίλιππου προκαλεί ένα ντόμινο εκρηκτικών αντιπαραθέσεων. Δημήτρης και Αλίκη προσπαθούν να σταθούν όρθιοι, όμως τα μέτωπα είναι πολλά. Νέες υποθέσεις ξετυλίγονται και καινούργια πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους για να ανατρέψουν τα πάντα.

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης αλλάζει σε μια στιγμή τις ζωές όλων. Η Αλίκη και ή Λήδα πρέπει να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χαμό του Φίλιππου, ενώ καθένας από τους καλεσμένους έχει να αντιμετωπίσει και μια απώλεια. Ο Δημήτρης βασανίζεται από τύψεις. «Ορκίζομαι να βρω και να τιμωρήσω σκληρά τόσο τη σπείρα που προκάλεσε την έκρηξη όσο και το ν άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου», υπόσχεται στον εαυτό του. Η Αλεξάνδρα τον κατηγορεί ανοιχτά για τον θάνατο του γιου της. Παράλληλα ρίχνει ευθύνες και στην Αλίκη, που παραμένει άντρας της: «Απορώ πως μπορείς να κοιμάσαι μαζί του» αναρωτιέται και της θυμίζει μια ιστορία από το παρελθόν. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να βρει η ίδια τους ενόχους και να πάρει εκδίκηση. «Το αίμα πληρώνεται με αίμα», ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ ο Νικήτας πηγαίνει στην Καβάλα ανησυχώντας για τη Λήδα, ενώ η Δάφνη, που βρίσκεται στη φυλακή, φέρνει στον κόσμο το μωρό του Χρήστου, την ώρα που εκείνος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του. Και παρότι ο Δημήτρης έχει ήδη πολλά θέματα να λύσει, μία νέα υπόθεση δολοφονίας θα τον φέρει αντιμέτωπο με το παρελθόν του.

Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αναθέσει την έρευνα για τη δολοφονία του Φίλιππου στον Στέφανο, έναν νέο και πολλά υποσχόμενο ιδιωτικό ερευνητή. «Βοήθησε με» του ζητάει με τρεμάμενη φωνή κι εκείνος της απαντάει «θα το αναλάβω».

Την ίδια ώρα η Αλίκη δέχεται επίθεση από την Εύα για τον Δημήτρη «Αυτός φταίει που ο μπαμπάς δεν ζει πια», της φωνάζει κι εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η υπόθεση της διπλής ανθρωποκτονίας ενός ζευγαριού ταράζει την τοπική κοινωνία, αφού όλα δείχνουν πως τα θύματα δολοφονήθηκαν από τον ίδιο τους το γιο, Ιάσονα Ζερίδη, ο οποίος το έχει σκάσει και αναζητείται. Ο Δημήτρης και η Αθηνά προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με τα λίγα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους. Η Δάφνη πάλι κρατάει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το μωρό της. «Δεν Θα σε αφήσω ποτέ. Δεν Θα σε πάρουν από εμένα» του λέει, ενώ η Ελένη προσπαθεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για το κακό που προκάλεσε. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλα μέτωπα ανοιχτά. Ο Αντώνης συγκρούεται έντονα με τον Νικήτα. «Γιατί γύρισες; Αφησε τη Λήδα ήσυχη και φύγε από τη ζωή της. Αρκετά προβλήματα έχει. Δεν χρειάζεται κι άλλα» του τονίζει, καθώς ανησυχεί για την κόρη του. Και φτάνει η ημέρα της κηδείας του Φίλιππου, μια μέρα δύσκολη για όλους. Η Αλεξάνδρα φωνάζει του Δημήτρη πάνω από τον τάφο του παιδιού της: «Εσύ επέτρεψες να σκοτωθεί ο γιος μου». Και η Εύα του επιτίθεται λεκτικά. Αυτή η έκρηξη των δύο γυναικών θα προκαλέσει ντόμινο γεγονότων και αντιδράσεων...

Ο Δημήτρης, μετά τις αντιδράσεις της Εύας εναντίον του, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της Αλίκης: «Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο για όλους. Για λίγο θα είναι», λέει στην Αλίκη και συμφωνεί.

Στο μεταξύ ο Χρήστος βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του και αισθάνεται πανευτυχής μαζί με τη Σοφία. «Δεν είναι πολύ όμορφος;», τη ρωτάει και λάμπει. Η Δάφνη, από την άλλη, φαίνεται να δένεται όλο και περισσότερο με το μωρό. Η Αθηνά με τη σειρά της, που έχει χάσει τον σύντροφο της στην έκρηξη, κρυφά από όλους βρίσκει παρηγοριά στο ποτό, ενώ ο Στέφανος δείχνει να την παρακολουθεί.

Πηγή: TV σίριαλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved