Ζουγανέλη: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει»
Media

Ζουγανέλη: Η απάντηση στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο για όλα, για τις φήμες περί εγκυμοσύνης, το τέλος από το Voice, αλλά και τον σύζυγό της.

Ο Νίκος Συρίγος συνάντησε την τραγουδίστρια στο θέατρο Άλσος και μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί: «Δεν ξέρω γιατί το θέμα με το αν είμαι έγκυος έχει προκαλέσει τόσο εντύπωση. Επειδή ήμουν εργένισσα πιστεύουν ότι παντρεύτηκα για κάποιο τέτοιο λόγο; Μπορεί και για αυτό… Όταν γράφονται τέτοια πράγματα αρχίζουν ανακυκλώνονται και μετά θεωρείται δεδομένο. Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό. Και αρκούδα να ήμουν θα είχα γεννήσει. Λένε ότι είμαι έγκυος εδώ και 150 χρόνια, δεν γίνεται, κάπου θα είχε εμφανιστεί αυτό το πλάσμα».

Όσον αφορά το σύζυγο της, Σπύρο Δημητρίου που είπε σε παλιότερη συνέντευξη του, «την ζηλεύω την Ελεωνόρα, μακάρι να με ζήλευε και αυτή», ανέφερε: «Η ζηλίτσα στο γάμο είναι τρόπος εκδήλωσης του έρωτα».

Και τόνισε για το Voice: «Μόλις ξεπέρασα το στρες πέρασα πολύ καλά… To τραγούδι δεν χωρίζεται σε έντεχνο και μη έντεχνο…»!

Δείτε όλα όσα είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στον Νίκο Συρίγο!

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κλείσει τη καλοκαιρινή της περιοδεία στο Θέατρο Άλσος, σε μια μοναδική παράσταση γεμάτη με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved