GNTM 4: Όλες οι οντισιόν! Τα αγόρια και τα κορίτσια που ξεχώρισαν και εκείνα που δεν πέρασαν!
Media

GNTM 4: Όλες οι οντισιόν! Τα αγόρια και τα κορίτσια που ξεχώρισαν και εκείνα που δεν πέρασαν!

GNTM 4: Απόψε το GNTM έκανε πρεμιέρα και είδαμε τους πρώτους επίδοξους παίκτες. Κάποιοι πέρασαν και κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν.

Φυσικά τα φώτα και το ενδιαφέρον έπεσαν πάνω στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μιας και πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά ενώ οι υπόλοιποι "παλιοί" κριτές έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Ο Άγγελος Μπράτης σιωπηλός αλλά... αυστηρός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μυστηριώδης και ειλικρινής και ο Δημήτρης Σκουλός προσιτός αλλά αποφασιστικός.

Όσο για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μάλλον είναι άξια αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά καθώς ήταν εκείνη που προσπαθούσε να εξηγήσει στους υποψήφιους γιατί τούς περνούσαν ή όχι.

Δείτε τους παρακάτω έναν προς έναν τους υποψήφιους που πέρασαν από την κριτική επιτροπή και ποιο ήταν το αποτέλεσμα:

Ο Κωνσταντίνος ή αλλιώς αίλουρος, όπως αποκαλεί τον εαυτό του, ήταν ο πρώτος διαγωνιζόμενος που είδαμε στην πρώτη audition. Είναι μόλις 20 χρόνων και όπως είπε είχε ξαναπάει και στις περσινές auditions του GNTM αλλά δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στο bootcamp.

Δείτε παρακάτω την οντισιόν της κολυμβήτριας του Ολυμπιακού, Όλγας Ντάλλα η οποία βρέθηκε στις οντισιόν εξαιτίας του αδελφού της που έκανε την αίτηση. Η Όλγα τελικά πέρασε την οντισιόν καθώς άρεσε πολύ, κυρίως στον Δημήτρη Σκουλό.

Η οντισιόν του cheerleader Κωνσταντίνου που σπουδάζει στην Αγγλία ήταν πολύ επιτυχημένη αφού εντυπωσίασε τους κριτές. Φυσικά πέρασε στην επόμενη φάση. Δείτε τον παρακάτω:

Η Νίκη, η οποία είναι μόλις 18 ετών, πήγε μπροστά στους κριτές και πήρε τέσσερα «όχι». Μάλιστα, με τις απαντήσεις που έδινε εκνεύρισε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Όμως και η ίδια έδειξε εκνευρισμένη επειδή όπως είπε, δεν την άφησαν να πει και να δείξει αυτά που θα ήθελε.

Υπήρξαν και εκείνα τα όμορφα κορίτσια που δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές από πολύ νωρίς πως δεν πρέπει να προχωρήσουν. Δείτε τις στο παρακάτω βίντεο:

Αν και ο Γιάννης κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, πήγε... αδιάβαστος για να περάσει την οντισιόν. Δείτε γιατί παρακάτω στο βίντεο:

Η Ζωή, αν και μόλις 21 ετών, είναι ήδη επιτυχημένη tatoo artist όμως λατρεύει εξίσου και το μόντελινγκ. Έπεισε για τη διαφορετικότητά της, παρά τα τατουάζ που έχει στο σώμα της και πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Δείτε την παρακάτω:

Ο Ιάσονας Λάιος είναι ένας ήδη επιτυχημένος επαγγελματίας του χώρου καθώς κάνει διεθνή καριέρα. Γι' αυτό και οι κριτές προβληματίστηκαν για το κατά πόσο δίκαιο θα ήταν για τους άπειρους συμπαίκτες του να μπει ο Ιάσονας στο παιχνίδι. Τελικά, πέρασε με τέσσερα ηχηρά "ναι". Δείτε την οντισιόν του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved