Τάσος Ιορδανίδης: Άλλος άνθρωπος - Έχασε 30 κιλά! Δείτε τι αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα!
Media

Τάσος Ιορδανίδης: Άλλος άνθρωπος - Έχασε 30 κιλά! Δείτε τι αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα!

Mega Καλημέρα: Ο Τάσος Ιορδανίδης, o οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς, μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος αλλά αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε!

Αρχικά είπε ο Τάσος Ιορδανίδης: «Το θέατρο είναι η σύζυγος και η τηλεόραση η ερωμένη»!

Και τόνισε στον Κώστα Τσουρό για τη συμμετοχή του στη σειρά, η Γη της Ελιάς: «Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου».

Και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου».

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε ακόμα και για την απώλεια του πατέρα του λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του, τις δυσκολίες που έχουν περάσει σαν ζευγάρι με την Θάλεια Ματίκα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν…

Ενώ πρώτη φορά ανέφερε τη σχέση του με την Ελεονώρα Μελέτη: «Όταν εγώ ήμουν στην Α’ Γυμνασίου η Ελεονώρα ήταν Β’ Λυκείου και όλοι ήμασταν γύρω της γιατί ήταν η πιο ωραία του σχολείου».

Τέλος αποκάλυψε ότι είχε πάρει είκοσι κιλά και στη καραντίνα πήρε άλλα δέκα… και αποφάσισε να τα χάσει και τα κατάφερε! «Έχασα 30, πήρα 10 μέσα στην καραντίνα, ήμουν και είκοσι πάνω, πήγα στα 30 και κάποια στιγμή είπα κοίταξε να δεις πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου… Πρέπει λίγο να προσέχεις τον εαυτό σου είπα… και τα έχασα μέσα στην καραντίνα που είχα χρόνο…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved