Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την Καινούργιου - Το λευκό φόρεμα, το εντυπωσιακό πλατό και η συγκίνηση
Media

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα για την Καινούργιου - Το λευκό φόρεμα, το εντυπωσιακό πλατό και η συγκίνηση

Super Κατερίνα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα (13/9) η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που πήρε μεταγραφή από το Open στον Alpha.

Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ενώ φαινόταν αρκετά αγχωμένη.

Κατά την έναρξη της εκπομπής είπε μεταξύ άλλων:

«Το πιο όμορφο πλατό που έχω δει. Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές καλή σεζόν να έχουμε… Έχω την πολύ μεγάλη χαρά να σας καλωσορίζω από τον ALPHA. Σε αυτό το κανάλι αναδείχτηκα, αν και δεν ξεκίνησα από εδώ. Με τους τεχνικούς εδώ γνωριζόμαστε χρόνια και η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Η εκπομπή θα είναι super. Οι ωραίες εκπομπές όμως γίνονται ομαδικά και δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς τους συνεργάτες μου. Θέλω το πιο θερμό χειροκρότημα για να υποδεχτούμε τους συνεργάτες ου. Τους γνωρίζετε όλους, συνεργαζόμαστε χρόνια, με έναν όμως συνεργαζόμαστε πρώτη φορά».


Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της ένα λευκό φόρεμα. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες στο gossip-tv.gr, συνήθως επιλέγει να ντύνεται στα λευκά στις πρεμιέρες της ή σε σημαντικά γεγονότα της ζωής της καθώς το θεωρεί ένα πολύ καθαρό και αγνό χρώμα.

Οπότε καμία εντύπωση δεν μας έκανε που την είδαμε ντυμένη στα λευκά και ήταν όπως πάντα μία κούκλα και πολύ εντυπωσιακή!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved